Nejste přihlášen/a.
Pardon - musím si pohrát s obrázky - Dodám během chvíle ...
Můžete mi, prosím, poradit, kde je chyba ve výpočtu "fialové buňky" - výsledky generované počítačem (učitelem) jsou vedle - viz Excel. Musíme vypisovat hodnoty na 4 desetinná místa takže mnou uvedené hodnoty byly špatně - mnou spočtené hodnoty byly zapsany určitě dobře - vypisuju hodnoty na 6 desetinných míst a systém si je sám zaokrouhluje - takže i po zaokrouhlení na požadovaná 4 desetinná místa to bylo blbě. Díky Kika
Přidej sem excelový soubor.
Super, že to máš vyřešené. Vložení jsem myslela odkazem na stáhnutím - třeba přes leteckou poštu.
Veselé Vánoce
Ahoj "ELISA24" + případně ostatní, DÍKY ZA REAKCE - problém vyřešen - po konzultaci s profesorem - výsledek nakonec uznán ... - Nevím proč, počítači se to nelíbilo - takže to neuznal ... Profesor po konzultaci výsledek uznal... a přidělil body.
KIKA
viz reakce Elisa24=> tady, pokud se ovšem nemýlím, lze vkládat pouze obrázky jako GIF, JPG atp. v počtu 3 ks. Nebo ne?
Pokud lze i Excel budu ráda, když mi řeknete, jakým postupem.
Jinak krásné Vánoce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.