Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Histogram - statistika

Od: kika® odpovědí: 2 změna:

Pardon - musím si pohrát s obrázky - Dodám během chvíle ...

Můžete mi, prosím, poradit, kde je chyba ve výpočtu "fialové buňky" - výsledky generované počítačem (učitelem) jsou vedle - viz Excel. Musíme vypisovat hodnoty na 4 desetinná místa takže mnou uvedené hodnoty byly špatně - mnou spočtené hodnoty byly zapsany určitě dobře - vypisuju hodnoty na 6 desetinných míst a systém si je sám zaokrouhluje - takže i po zaokrouhlení na požadovaná 4 desetinná místa to bylo blbě. Díky Kika

Histogram - statistika
Histogram - statistika #2
Histogram - statistika #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přidej sem excelový soubor.

doplněno 22.12.17 20:53:

Super, že to máš vyřešené. Vložení jsem myslela odkazem na stáhnutím - třeba přes leteckou poštu.

Veselé Vánoce :)

hodnocení

Ahoj "ELISA24" + případně ostatní, DÍKY ZA REAKCE - problém vyřešen - po konzultaci s profesorem - výsledek nakonec uznán ... - Nevím proč, počítači se to nelíbilo - takže to neuznal ... Profesor po konzultaci výsledek uznal... a přidělil body.

KIKA

viz reakce Elisa24=> tady, pokud se ovšem nemýlím, lze vkládat pouze obrázky jako GIF, JPG atp. v počtu 3 ks. Nebo ne?

Pokud lze i Excel budu ráda, když mi řeknete, jakým postupem.

Jinak krásné Vánoce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]