Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slovni ulohy

Od: hajsmi odpovědí: 3 změna:
Zdravim, jak by jste prosim pocitali priklad 3.17, dekuji moc
Slovni ulohy

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

domaciukol
hodnocení

0x

Nijak, nepotřebuji to. Ty asi ano, tak sem hoď tvé řešení. Můžeme zkontrolovat.

hodnocení

0x

Já bych použila Vennovy diagramy.

Slovni ulohy #2

Bral bych ty rovnice, ale v použité Venových diagramů zde zvláštmí výhodu nevidím. Dokonce mi ten obrázek prijde trochu matoucí, na první pohled budí dojem, že třeba C je podmnožinou A, například, což by se vysvětlilo, kdyby se vysvětlilo, co je co; ale vzhledem k tomu, ýe knořiny nesčítame, ale sjednocujeme, tak například A + B + C = 380 trochu postrádá smysl. Takže já bych si možná ten mnořinový níčrtek i pro podklad k přemýšlení čistě pro sebe udělal, ale ve vlastním řešení bych ho zapřel,

Ještě zajímavost na okraj: ten celkový počet respondentů nemá na řešení vliv a je uveden spíš na zmatení čtenáře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]