Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Status studenta z VŠ na SOU

Od: tatze odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, neodhadl jsem správně VŠ a v lednu mě z ní vyloučí, ale plánuji jít hned v srpnu na jiný obor, tak bych si po tu dobu rád zachoval status studenta. Je možné ještě stihnout přejít na SOU a tím si ho udržet? Popříapdě, máte nějaké tipy, které učiliště má nedostatek žáků a tak by mě ještě v lednu přijali? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dnes je všeobecně na učilištích nedostatek žáků, takže vás vezmou všude. Nejlepší bude vytipovat si něco v okolí a rovnou tam zavolat, neměl by to být problém.

hodnocení

0x
Takze jen teoreticky chces zabrat misto nějakému učni abys mel status studenta. Po pul roce školu opustis a pujdes na lehčí obor na vysoke škole... živí te rodice, nebo beres alimenty ze je problem byt pul roku jako NEstudent a najit si zatim nejakou brigadu/praci?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]