Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat co přesně znamená Závěrečné vysvědčení. Abych to objasnil . Je možnost se dostat na jednu nejmenovanou školu bez přijímaček, ale je k tomu napsaná tato podmínka: Přijimací zkoušky budou prominuty pokud budete mít studijní průměr pod 2,4 ((studijní průměr se vypočítá jako aritmetický průměr z aritmetických průměrů známek na závěrečných vysvědčeních 1., 2. a 3. ročníku a na pololetním vysvědčení 4. ročníku). Nevím ale jestli je závěrečné vysvědčení myšleno pouze jako druhé pololetí (protože je na závěr roku takže se ty průměry budou počítat jen z druhého pololetí) nebo první i druhé pololetí (protože tam jsou napsány obě takže se budou průměry počítat z obou dvou)Předem děkuji za odpoveď
Poslední je poslední, co vám není jasné? První pololetí nikoho nezajímá.
radekj
Na posledním vysvědčení jsou napsaný obě pololetí ne jen to druhý. To mně mate... a na otázku ,,jestli se do toho průměru závěrečného vysvědčení počítá jen 2. Nebo průměry z 1. A 2. ,, by měla být odpověď oboje nebo jen 2. ne že to vysvědčení je poslední to já vím
Dobrý večer, Radku, závěrečným (nebo také výročním) vysvědčením se míní vysvědčení za druhé pololetí školního roku.
Ke známkám za první pololetí se přihlíží v případě, že se některý předmět vyučoval jenom v prvním pololetí (v takovém případě je pololetní známka zároveň závěrečnou známkou v tom předmětu).
Pokusila jsem se to vysvětli srozumitelněji, ale nejsem si jista, jestli se mi to podařilo...
Překvapuje mne požadavek té školy. Měla jsem dojem, že školy vyžadovaly pololetní i závěrečné vysvědčení z 3. ročníku a pololetní vysvědčení ze 4. ročníku... (radši si požadavek školy ještě ověřte).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.