Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pedagogická fakulta - obor psychologie

Od: nobody* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Vždycky jsem chtěla být psychologem, resp. spíše psychoterapeutem. Vím ale, že na filozofickou fakultu UK jsou strašně těžké přijímačky a vůbec bych neměla šanci.

Dívala jsem se, že na pedagogické fakultě UK je obor psychologie s rozšířením o speciální pedagogiku. S navazujícím magisterským studiem počítám, ale spíš by mě zajímalo, co konkrétně bych mohla mít za práci? Nestuduje tam někdo náhodou? Napadá mě, že možná tak poradce ve škole, ale jinak moc nevím.

Děkuji :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, máte zde již jednu podobnou otázku, tak by možná bylo vhodnější toto napsat, jako reakci na radu již tam uvedenou a nezakládat pro každou školu, která Vás napadne, další otázku. Zdravím!

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]