Nejste přihlášen/a.
Ahoj potrebovala bych poradit jak vybrat střední jsem teprve v 7. třídě, ale netuším jakou střední chci dělat zatím jsem měla na vysvědčení samé 1.
Ráda sportuji, mám skoro celý týden sportovní kroužky, ale nejsem si jistá, že chci sportovat i v mém povolání. Jinak občas ráda kreslím. Mám jako jedna z mála ráda matematiku a fyziku jinka žádné jiné koníčky nemám
Budu ráda za jakoukoli odpověď, Děkuji
Na výběr SŠ máš ještě přes dva roky čas. Za tu dobu se budou nějak vyvíjet i tvé zájmy, takže potom může být rozhodování o něco jednodušší.
Střední školy pořádají dny otevřených dveří. Můžeš si zkusit s rodiči vytipovat několik škol v okolí a společně s rodiči je navštívit. Seznámíš se s vyučujícími, se žáky i s vybavením škol → to všechno ti s výběrem pomůže.
Pokud bych měla vycházet jenom z prospěchu, doporučila bych gymnázium a následně VŠ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.