Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co když se nikam nedostanu?!

Od: anny* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den měla bych otázku
Měla bych zájem o uměleckoprůmyslovou školu ve škole jsem dostala dvě přihlášky na talentové zkoušky
Jelikož na té škole je více oborů je zde možnost abych se přihlásila na jednu školu a vybrala si dva obory a šla bych tam kde mě vezmou
Problém je ten že mám strach že to nezvládnu a nedostanu se tam ..co mám v tom případě dělat protože jiné přihlášky jsem nedostala
Předem děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

když se nedostanete, je možné podat odvolání, když to nevyjde ani na odvolání, tak potom na jaře budete mít možnost přihlásit se na jiné dvě střední školy (bez talentových zkoušek).

anny*
hodnocení

Dobře děkuji moc

lea*
hodnocení

0x
dostanes:)
je malo deti, skoly berou leccos, pokud to tedy neni nejaka prestizni a jsi alespon trochu zdatna :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]