Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nošení rukavic v oboru automechanik

Od: tenchlapec odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, mám otázku jestli můžu v oboru automechanik nosit rukavice? Jen se chci zeptat, mě osobně nevadí mít ušpiněné ruce, jenom mě to zajímá. Popřípadě které z uvedených na obrázku jsou asi nejvhodnější?
Nošení rukavic v oboru automechanik
Nošení rukavic v oboru automechanik #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Muzes. Ale tyhle jsou vhodné tak na přezouvání gum. Potřebuješ pokud možno co nejtensi a nejuplejsi jinak je budeš porad sundávat.
tenchlapec
hodnocení

Dík za odpověď

hodnocení

2x

Rozumný automechanik nosí pracovní rukavice, ale ne ty z obrázku. Buďto rukavice přímo pro automechaniky určené, nebo jednorázové, podobné chirurgickým. Můj osobní automechanik i kluci z jeho kolektivu je běžně používají, sundavají je pouze na práce, kdy je třeba maximální cit v prstech.

Příklad těch !automechanických"je tady. Ten úplet je tenký a hlavně pružný, takže rukavice pěkně sedí na ruce.

PS: Lopato, napsal jsi pěkný blábol. takové voloviny příště vůbec nepublikuj!

doplněno 26.11.17 16:40:

@lopata: Co jsem taky mohl čekat za reakci. Číst neumíš, jinak bys věděl, že nejsem satan, bezpečnost a ochrana zdraví při práci ti zřejmě nic neříká, protože bys nemohl napsat ještě větší blábol, než prvně, no a o chápání psaného textu se u tebe raději nezmiňuji, protože tys nepochopil ani základní věc, a to, že se ptá velmi pravděpodobně automechanik-učeň. A tomu radit tak, jako ty, může jen člověk, jemně řečeno, nemoudrý.

Tvá reakce je navíc zbytečně útočná a svědčí o tvém pokřiveném charakteru. Tím s tebou končím. SBOHEM!

tenchlapec
hodnocení

Děkuji za odpověď.
lopata*

Satane vrať se k plotně nebo běž ohýbat rohlíky do pekárny a neděluj tu chytrého, pokud nechápeš smysl psaného textu raději nereaguj, pokud to bude tazateli vyhovovat může mít na rukách klidně ty igelitové pytlíky nebo kus pytle, je to jeho věc ... rukavic je na trhu nespočet, kolem auta se dají využít i ty "zednické" za deset korun ..

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, vzhledem k tomu, že jste zatím v učebním oboru, tak pravidla určuje mistr, resp. bezpečnostní technik - takže, nošení rukavic konzultovat s ním. Obecně platí, že pokud přijdete do styku s rotačním strojem (součástkou) v chodu, tak rukavice nesmíte mít, ale např. pro manipulaci s materiálem ano. Zdravím!

doplněno 26.11.17 12:39:

Nemáte zač.

tenchlapec
hodnocení

Děkuju za odpověď

lopata*
hodnocení

1x

můžeš mít na rukách klidně igelitové pytlíky, je to tvoje věc .. jak tě vůbec něco takového napadlo?

vernon
hodnocení

0x
Tak tyhle určitě ne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]