Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podmínečné vyloučení ze školy

Od: anonym2222 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, jsem v prvním ročníku na učebním oboru Kuchař-číšník. Chtěla bych se zeptat pokud mě vyhodí ze školy mohu přejít na jinou školu v jiným městě i přes to že nemám úspěšně dodělanou základní školu (propadla sem v 9tce). Bylo mi na konci deváté třídy řečeno že si nemůžu udělat maturitu ale jen mě zajíma jestli jde přejít na jinou školu ale na stejný obor. Prosím odpovězte. Předem děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Pokud vás s takovou reputací vezmou. Proč jste raděj neopakovala a nesplnila základní vzdělání na ZŠ?

hodnocení

0x

Přejít na jinou školu - stejný obor - lze. Záleží ovšem na řediteli té školy, jestli vás přijme. Může, ale nemusí!

hodnocení

0x

Konkrétní informace vám podá ředitel/ka školy, kam byste chtěla přestoupit. Všude to nemusí být stejné.

iz*
hodnocení

0x

O přijetí rozhoduje ředitel školy, na kterou budete chtít přejít. Obvolejte si učiliště v okolí a domluvte se s řediteli, jestli a za jakých podmínek by byl možný přestup. Kdybyste neměla to podmíněné vyloučení, bylo by změna školy snazší.

Dotáhnout to za I. čtvrtletí prvního ročníku na nové škole k podmíněnému vyloučení nebývá příliš časté. Co jste "vyváděla"?

Víte, že pokud řádně nedokončíte učební obor, nebudete mít ani základní vzdělání? (Nedokončený obor nebudete moci uvádět jako poslední ukončené vzdělání.) A bez vzdělání to s pracovním uplatněním nebude nijak "růžové".

hgfd
hodnocení

0x
Zkazite si celý život a budete zivorit na minimální mzdě, pokud vůbec seženete práci. Ve vašem věku byste měla mít už alespoň nějaký rozum.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma podmínečné vyloučení

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]