Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Němčina - zkontrolování překladu

Od: nemcinar odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mohl bych Vás poprosit o zkontrolování cca 10 vět? Moc by mi to pomohlo. Předem děkuji.

V jednom malebném městečku stál na náměstí hotel. Byl to sice levný hotel, ale všichni v něm rádi přespávali. Hotel sousedil s nedalekou policejní stanicí, ve kterém byli uzavřeni vězni.V hotelu na recepci vždy stála pěkná paní, která se snažila pomoc hostům. Jednoho sluečného dne uslyšela, jak k hotelu někdo přijíždí v pěkném,červeném a rychlém autě. Z auta nejprve vystoupil slavný zpěvák. Po chvíli i jeho manželka a jeho malé děti. V hotelu strávili týden a moc se jim to líbilo.

In einer malerischen Stadt war das Hotel auf dem Platz. Es war ein billiges Hotel, aber alle gerne darin schlafen. Das Hotel grenzte an das nähe Polizeistation, in dem sie ________ .In dem Hotel an der Rezeption es gibt immer ein schöne Frau, wer verscuhte, den Gästen helfen. An ein sonniger Tag er hörte,wie kommt das Hotel in einem schönen, roten und schnellen Auto an. Von das Auto stiegausein bekannter Sänger. Nach einer Weile seine Frau und seine kleine Kinder.Sie verbrachten eine Woche im Hotel und genossen es.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Čekala jsem vtipnější pointu...

Časování, skloňování, slovosledy, členy, rod podstatných jmen, minulý čas, záměna podmětu s předmětem... (Zkuste to ještě jednou, pečlivěji.)

ivzez, na tebe jsem čekal. Po přečtení toho "německého" textu jsem přemýšlel, zda se pustit do opravy, ale jednak moje němčina není úplně storprocentní a pak jsem si řekl, že to není ta nejlepší cesta, jak někoho učit německy. Takže se přikláním k tvému názoru a doporučuji rovněž další pokus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]