Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 neomluvené hodiny

Od: pavelbalko odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.Mám neomluvené 2 hodiny protože jsem se nedostavil na tělocvik z psychických důvodů.Paní učitelka mi to neomluvila.A dala mi dudku.Ředitelka mě za to seřvala.Mám zameškáno 160h bolelo mě břicho byl jsem i v nemocnici kde mi řekli že to mám z psychckých Problémů.Do školy chodím jenom jsem nešel na odpolední vučování kuli tělocviku.Prosím poradíte ni co nám dělat.Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj Pavle, promluvila bych si o tom s někým dospělým, ke komu máš důvěru (rodiče, prarodiče, teta, strejda, kdokoliv). Řekni jim to narovinu, nezatajuj nic. Pak bys měl jít taky k doktorovi, k psychologovi, ten si s tebou popovídá, a pomůže ti. Případně tě pošle za jiným doktorem. Psychiatrem. Ten ti případně napíše prášky, které ti pomohou.

Nejlepší by bylo ale vyřešit bez prášků, proč je ti ze školy špatně. Někdo tě tam šikanuje, ubližuje ti, nadává ti, bije tě? Máš nervy, že dostaneš špatnou známku?

liska*
hodnocení

1x

Zjistěte si kde je nejbližší pedagogicko psychologická poradna nebo dětský psycholog. Na školách má fungovat výchovný poradce, který by Vám měl toto poradit.

hodnocení

1x

No..podle Vašeho písemného projevu bych měl vážné pochybnosti, že školu vůbec navštěvujete.

160h zameškáno..To myslíte tento školní rok? Tak to jste školu letos ještě asi nenavštívil. Protože podle toho jak píšete, Vás odhaduji tak na 2-3 třídu maximálně a to je cca 5 vyučovacích hodin denně..

Psychické problémy z tělocviku..No, na všechno je dnes nějaká diagnóza..

id
hodnocení

0x

Nevíš co máš dělat? Nechodit za školu ! Důtka je v pořádku nebo jsi si myslel, že ti to projde? Nebýt lenivý a pak se na tělocvik můžeš i těšit.

euphoria
hodnocení

0x
2 neomluvené hodiny jsou jen pouhá čísla, která jsou absolutně nesmyslná a nemají žádný význam pro nikoho. A doporučovala bych zajít na neurologii, většina doktoru dnes všechno odfláknou a psychické problémy jsou jejich nejčastější diagnózy, kterých se lehce zbaví.

krtek66
hodnocení

0x

jaký ty můžeš mít prosím tě psychické problémy...bože ty dnešní děcka nic nevydrží..samej hypochondr..

liska*

Jestli nevíme, co je za tím, že má ze školy takový vichr, že z toho má bolesti břicha, tak bych se zdržela takových řečí / krtek66/. Co když je za tím šikana, posměch spolužáků nebo od něj rodiče požadují víc, než čeho je schopen a on žije ve strachu ze selhání?

krtek66 - Vy jste taky hned se vším hotov a všechno je Vám jasné, že? Ale ono to tak jednoduché být nemusí. Co vy víte o dětské psychice?

Mám dceru, nikdy to nebyla žádná "skleníková květinka" a rozhodně není hypochondr. Od dětství jezdila s turistickým oddílem na výlety a tábory, kde se o sebe musela umět postarat. Nějaká ta boule, či odřené koleno jí nerozhodilo. Před mnoha lety, na základní škole, se jí ale bez zjevné příčiny začalo občas večer dělat špatně. Měla teplotu, zvracela. Druhý den tedy zůstala doma. A ejhle! Během dopoledne nevolnost zmizela, teplota klesla. Doktorka příčinu nezjistila. Když se to několikrát opakovalo, uvědomil jsem si, že to bylo pravidelně, pokaždé v úterý večer. Tak jsem zapátral a objevil příčinu. Ve středu chodila třída na hodinu plavání. Dcera se nikdy vody nebála, ale na té hodině bylo cosi, co jí dokázalo přivodit psychycký problém. Prostě z ní měla panický strach. Ani ona sama nedokázala říct, co to bylo. Po poradě s psychologem jsme ji z hodin plavání omluvili. Potíže jako zázrakem zmizely.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma neomluvené hodiny

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]