Nejste přihlášen/a.
/__ __/__ __/__ __/ celková vzdálenost
/__ __/__ __/ to jsou ty 2/3
/__ __/__/ vrátil se o 1/4 již prošlé cesty zpět - a je v polovině cesty (porovnejte), přičemž mu zbývá 7 km
Už víte?
Tak trošku podrobněji:
mám tam celkovou vzdálenost - "úsečku", která je rozdělena na třetiny. Na obrázku druhém jsem si nechala už zdolané 2/3 (a je tam připraveno na dělení na čtvrtiny). A na posledním obrázku jsem se "vrátila" o 1/4 cesty. Zbývá 7 km, porovnám-li s původním obrázkem, tak jsem přesně v polovině.
Milá zlatá. Dotaz jsi vložila před více jak pěti hodinami. Potom ses ani neobtěžovala se sem podívat. Kdybys měla zájem se to naučit, tak by ses více snažila. A tady by se nšlo dost rádců. kteří by se Ti snažili učivo vysvětlit. Nojo, jenže Tobě stačí, aby Ti to tady někdo celé vypočítal a dal sem postup i s výsledkem, viď?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.