Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
našla by se tu nějaká hodná duše, co by mi opravila německý text? Já jsme bohužel v takové situaci, že musim bez žádných znalostí pokračovat ve studiu s lidma co mají němčinu už od ZŠ. Mam konzultace, ale nemohu si dovolit dostat špatnou známku z domácích příprav. Jenže úkol máme od pátku do pondělí a já mam konzultace v uterý a středu. tak jestli by se našl někdo ochotný, bl bych mu moc a moc vděčný.
je tam jak český, tak německý text. Tak kdyby byl někdo hodný a ten německý opravil a postnul ho sem do tohoto dotazu.
Ahojky, já Ti na to mrknu, a zkusím to, ale nic nezaručuju:o) A jak na to koukám, tak zatím vím, že si oprav místo Das tut mir aber leid se používá vazba -> Es tut mir leid, takže Es tut mir aber leid
Liebe Lena,
vielen Dank, dass du mir schrieb.
Es tut mir leid, dass du nächste zwei Fünfer bekam. Die Physik ist auch für mich Horror. Für die Menschen, die Physik studieren weitergehen, ist Physik wichtig. Du wirst es leider aushalten müssen. Deinen Problemen mit der Lehrerin verstehe ich gut. Ich gebe dir einen guten Ratschlag: Beschäffst du die Nachhilfe und habe Geduld (üben).
Mit der Nachhilfe hältest du es 5 Wochen aus. Die Nachhilfe hilft dir mindestens mit der Vorbereitung.
Ich sehe dich sicher gern. Wir verabreden sich auf die Osterferien. Schreib mir bald.
Mit freundliche Grüßen
dein Jakub.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.