Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si dát na maturitní tabuli?

Od: jirizapletal odpovědí: 8 změna:
Ahoj, za měsíc budeme mít maturák na téma vězení..
Potřeboval bych poradit co si mám na “tabuli” napsat. Chybí mi už jen trest. Rád bych měl nějaký legrační, ze kterého se může každý zasmát.
Kamarád má např. kouření před školou nebo pašování alkoholu. Předem děkuji za odpovědi.. ;)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Žere prvákům svačiny - ukradl školníkovi koště a odletěl na něm - provokuje učitele výší svého kapesného.

doplněno 07.11.17 10:48:

Ad jmlc - taky máme kantorku v rodině ;)

"provokuje učitele výší svého kapesného" *smich* máte u mne bod !Mám manželku učitelku a dobře to vidím posledních 8 let... já bez vysoké školy a ona se dvěmi VŠ... Kolikrát jsem se až styděl, že mám větší plat.Ale k tématu:Chce to sice hezké a směšné hlášky, ale dávejte si pozor na urážlivá témata, narážky na náboženství, barvu pleti nebo sexuální orientaci. Oni takto označení spolužáci to nemusí brát vždy s humorem. Každý ať si svůj popis rozmyslí a schválí až druhý den!
doplněno 07.11.17 10:59:

Tak to máte bohužel pravdu Krtku - na svých dětech to vidím... Průměrná známka třídy na diktát 7.A je 3,45 ... Myslím, že je to známka učitelů dané třídy za posledních 7 let - není to zvlášní škola, jen má zvláštní učitele (a ředitele, který je tam drží).

Bohužel, ani v okolí není o co stát... učitelé v dávno důchodovém věku nebo s jinou aprobací, případně naprostá ucha s nezaschlým diplomem...

krtek66

sice je to OFF TOPIC a v žádném případě to není mířené na konkrétně na manželku, ale obecně..oni ti učitelé ne všichni si ty velký platy zaslouží...to jen taková vsuvka

iz*

Průměrná známka 3,45 za diktát v sedmé třídě není známka učitelů, ale žáků a jejich rodičů, kteří netrvají na pravidelné přípravě do školy.

Máte za manželku učitelku. Víte, že učitel nikoho nic naučit nemůže? Může vysvětlit, ukázat směr, podat pomocnou ruku, ale cestu (naučit se) musí každý sám.

PS: Když jsem chodila do školy já, byly v naší třídě z diktátů pravidelně dvě jedničky, dvě dvojky a zbytek čtyřky a pětky (ty druhé převažovaly), později na gymnáziu málokdo napsal diktát lépe než na trojku...

@ivzez - ono je rozdíl, když je dítě blbé podle indícií od počátku. Ale když máte 6 let jedničky a najednou po změně učitele propadá - já to vidím na nějakou chybu ... Jako rodič jsem se snažil o maximální možnou podporu. O to víc si to hlídala manželka. Ale když vám najednou 12ti leté dítě nosí pětky z češtiny, trochu to vykolejí... A věřte, pubertou to není. Dohledávali jsme různé diktáty, čtvrtletní práce... dnes je naprosto jiný styl. Sám (i moje žena) bych napsal v určitých částech jiné iy ... texty jsou nesouvislé, nemají logiku, navzájem propojené pouze mlhavě a přitom plné chytáků.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, např.: "Opovržlivě se posmíval chemickému pokusu s tím, že má kamaráda u hasičů.", "Za zády se drze vysmíval učiteli přímo do očí.", "Na fotografii pana ředitele demonstroval v hodině biologie teorii, že člověk pochází z opice.", "Neměl přezůvky s tvrzením, že cestou do školy obdaroval potřebného.", "Ke svačině si donesl lahvové pivo s tím, že je to tekutý chléb, který následně před učitelem i celý snědl." apod. Zdravím!

doplněno 07.11.17 21:37:

jirizapletal - vybráno? Spokojen?

krtek66
hodnocení

0x

učitelský lobbing...sexuální obtěžování...krádež kříd...vražda školního maskota...

liska*
hodnocení

0x

Ohrožoval spolužačky vycpaným ptákem! // Směje se Mendělejevově tabulce prvků!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]