Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat na sekretařku

Od: patty27* odpovědí: 10 změna:

Zdravím..

Potrebuju mensi pomoct kdyz mi nevyslo to co jsem prepokladala nevedli by jste jak se dostat na Sekretařku?

A s jakym prumerem bych jse tam mohla dostat?

Z devítky..? Budu vam moc vdecna... kdyz odpovíte..

Muzete mi odpovídat i Na e-mail.. horvatka3@seznam.cz

Páá..pááá..

*slunce*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

3x

*jasne*Myslím, že pryč jsou ty časy, kdy rozhodoval průměr pro přijetí na školu;)

Důležitější je, dle mého názoru, komplexní přístup a trochu štěstí... Má neteř dokončila základní školu s nedostatečnou a přesto jí vzali na obor, ikdyž trochu nezvyklí pro holku, automechanik.Před tím byla asi měsíc na servírce.

Takže, pokud budeš chtít, šanci máš i s větším průměrem než by se zdálo*palec*

Hodně štěstí:)

kytka*

Sekretářka musí zvládat hodně dovedností, aby odlehčila práci svému šéfovi, Nejlépe školu střední, kde se naučíš nějaký cizí jazyk, práci na PC . Záleží na specifikaci,kam bys to chtěla směřovat-je šikorý výběr . Nezáleží na průměru, záleží jak budeš šikovná, komunikativní, přístupná učit se nové věci. Myslím,že své rozhodnutí ještě několikrát změníš než školu dokončíš. Většinou požadují střední školu s maturitou. Ani snad to zaměření nevadí pro jaké se rozhodneš.Dobře se rozhodni a držím palce. ;)

doplněno 17.04.10 20:43:

Je pravda,že sekretářka se dnes používá jen zřídka.Jsou to osobní asistentky, asistentky vedoucího, asistentky různých úseků, ajaj

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Předpokladem je vystudovat jakýkoliv obor či školu s maturitou, ale nemusí to být pravidlem. Pokud je někdo šikovný, má znalosti a dovednosti při práci na PC, organizační schopnosti a uspokojivý vzhled, nemusí mít i to středoškolské vzdělání. Pár takových znám, záleží na tom komu tu sekretářku dělá.

repak*
hodnocení

2x

Sekretářka, dnes asistentka, musí mj. velmi dobře ovládat český jazyk. S touhle češtinou nepostačí ani průměr 1,2 (samé jedničky, z ČJ 3, a to jsem dost mírný).

karina*
hodnocení

1x

patty27, myslím, že už sekretářky ani nejsou, byly nahrazeny osobníma asistentkama. Myslím, že to je celkem vystihující název profese *smich*. Smím se zeptat, co ti nevyšlo? Třeba bychom ti mohli poradit aby ti to ještě vyšlo.karina

hodnocení

1x

Přes 20 chyb - chybějící háčky a čárky nad písmeny i za slovy...chybějící písmena v slovech, o gramatice raději ani nemluvím...

Sekretářka by měla dodržovat pravidla společenského styku, například pozdrav a oslovení...nebo také poděkování a pozdrav na rozloučenou...

Takže opět to sprofanované: Učit se, učit se, učit se! Nejlépe na školách, které radí kolegové...nic není ztracené, jen si musíš dávat pozor.

ty chyby jsem ti poslal na e-mail

doplněno 18.04.10 10:37:

bohužel, máš plnou schránku!

repak*

Hejkale, neberte to zle, přátelský "šťouchanec": já bych řekl, že se píše ZPROFANOVANÉ" - změna stavu. Alespoň mne to tak před asi 40 lety učili. Ale kdoví, je nová doba a třeba je to nepravda z doby totality :) .

souhlasím, já mám problémy, posledních 30 let žiji na Slovensku, a tady je ta gramatika trochu jiná... sem tam něco napíši cizojazyčně...a jak na truc při upozornění na chyby druhého... opět: učíme se celý život a stačí chvilka nepozornosti...na štěstí jen hrubka...

Já jsem se to učil ještě dříve...

a přátelsky šťouchám vnitřní poštou...mezi námi děvčaty

patty27*
hodnocení

Na e-mail.. a plna schranka? Tak kdybi anhodou ozvete semi na e-mail

Basketgirll@seznam.cz

Moc dekuju Ahoojj.

patty27*
hodnocení

Vsem velice dekuji

Budu se ucit ,ucit a ucit! A Zdokonalovat se predem se omlouvám za chyby..

Budu se snazit moc dekuji za prispevky ktere jste vsichni napsali vzala sem si stoho priklady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]