Nejste přihlášen/a.
Zdravím..
Potrebuju mensi pomoct kdyz mi nevyslo to co jsem prepokladala nevedli by jste jak se dostat na Sekretařku?
A s jakym prumerem bych jse tam mohla dostat?
Z devítky..? Budu vam moc vdecna... kdyz odpovíte..
Muzete mi odpovídat i Na e-mail.. horvatka3@seznam.cz
Páá..pááá..
Myslím, že pryč jsou ty časy, kdy rozhodoval průměr pro přijetí na školu
Důležitější je, dle mého názoru, komplexní přístup a trochu štěstí... Má neteř dokončila základní školu s nedostatečnou a přesto jí vzali na obor, ikdyž trochu nezvyklí pro holku, automechanik.Před tím byla asi měsíc na servírce.
Takže, pokud budeš chtít, šanci máš i s větším průměrem než by se zdálo
Hodně štěstí
Sekretářka musí zvládat hodně dovedností, aby odlehčila práci svému šéfovi, Nejlépe školu střední, kde se naučíš nějaký cizí jazyk, práci na PC . Záleží na specifikaci,kam bys to chtěla směřovat-je šikorý výběr . Nezáleží na průměru, záleží jak budeš šikovná, komunikativní, přístupná učit se nové věci. Myslím,že své rozhodnutí ještě několikrát změníš než školu dokončíš. Většinou požadují střední školu s maturitou. Ani snad to zaměření nevadí pro jaké se rozhodneš.Dobře se rozhodni a držím palce.
Je pravda,že sekretářka se dnes používá jen zřídka.Jsou to osobní asistentky, asistentky vedoucího, asistentky různých úseků, ajaj
Předpokladem je vystudovat jakýkoliv obor či školu s maturitou, ale nemusí to být pravidlem. Pokud je někdo šikovný, má znalosti a dovednosti při práci na PC, organizační schopnosti a uspokojivý vzhled, nemusí mít i to středoškolské vzdělání. Pár takových znám, záleží na tom komu tu sekretářku dělá.
Přes 20 chyb - chybějící háčky a čárky nad písmeny i za slovy...chybějící písmena v slovech, o gramatice raději ani nemluvím...
Sekretářka by měla dodržovat pravidla společenského styku, například pozdrav a oslovení...nebo také poděkování a pozdrav na rozloučenou...
Takže opět to sprofanované: Učit se, učit se, učit se! Nejlépe na školách, které radí kolegové...nic není ztracené, jen si musíš dávat pozor.
ty chyby jsem ti poslal na e-mail
doplněno 18.04.10 10:37:bohužel, máš plnou schránku!
Hejkale, neberte to zle, přátelský "šťouchanec": já bych řekl, že se píše ZPROFANOVANÉ" - změna stavu. Alespoň mne to tak před asi 40 lety učili. Ale kdoví, je nová doba a třeba je to nepravda z doby totality .
souhlasím, já mám problémy, posledních 30 let žiji na Slovensku, a tady je ta gramatika trochu jiná... sem tam něco napíši cizojazyčně...a jak na truc při upozornění na chyby druhého... opět: učíme se celý život a stačí chvilka nepozornosti...na štěstí jen hrubka...
Já jsem se to učil ještě dříve...
a přátelsky šťouchám vnitřní poštou...mezi námi děvčaty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.