Dobrý den, chtěla bych znát vaše názory (nejlépe těch, kteří mají s danou školou vlastní zkušenosti) na studium práv na Masarykově, Karlově a Palackého univerzitě. Nejraději bych šla buď na Masarykovu nebo Palackého (Karlova je pro mě bohužel daleko) ale i tak budu ráda za názor co vám studium poskytlo, co vám naopak scházelo, zda jste byli spokojeni na dané škole a jestli jste si našli po vystudování uplatnění. Na Univerzitu Palackého jsem četla docela negativní ohlasy, na druhou stranu to ale můžou být pouze nepravdivé výmysly budoucích uchazečů, aby lidi odradili, a tím si zvýšili šanci na přijetí. Proto prosím o upřímné názory na danou školu, konkrétně na právnickou fakultu na dané škole. Děkuji
Já myslím, od lidí, co tam studujou, že školy jsou na stejné urovni, jestli myslíš tohle? V praze a Olomouci jsou však scio testy a v Brně mají své individuál, tak co si to vyzkoušet nanečisto, co ti víc vyhovuje. a co tě na právničině nejvíc láká?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.