Nejste přihlášen/a.
Poradil by mi tu někdo jasně,stručně? - Jsem v maturitním ročníku, kolik dostanu vysvědčení? Je velký problém nedostatečná v 1.pol maturitního ročníku? (Jak se tato situace popřípadě řeší?) Předem děkuji všem, kteří mi dají prospěšnou odpověď,pěkný večer.
3x
Neházejte flintu do žita zbytečně brzy! Ještě neskončilo ani první čtvrtletí, do pololetí máte jseště spoustu času to napravit.
Uvědomte si, že jde o maturitní předmět, a podle toho k němu přistupujte. Zopalujte si i učivo dřívějších ročníků → lépe Vám půjde učivo současné a zároveň budete mít hotovou část přípravy k maturitě.
0x
Zdravím, žádný problém to není. Taky jsem měl v prváku v 1. pololetí jednu pětku. Ničemu to nevadí, jenom když na konci roku budete mít pětku ze stejnéjo předmětu budete muset dělat opravky z celého školního roku. Jestliže pětku máte jenom na konči škol. roku děláte opravky pouze z druhého pololetí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.