Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi bych doporučil něco podobného jako Ivzez. Jen můj názor - čistá obchodka je taková hodně obecná, tam je to takové nijaké podle mně, spíš bych to viděl na tu druhou školu - má to už jisté zaměření, a pokud by Vás třeba ta stavařina bavila, pak byste měla trochu i předběžný přehled o oboru - mohlo by to být částečně i o technice, a to se hodí, už vzhledem k tomu, že těch, kdo stavebnictví doopravdy rozumí, není mnoho. Něco byste pochytala jistě i po odborné stránce, a na tu práci byste byla možná lépe připravena - možná. I když praxe dělá mistra, to je také nepopíratelný fakt. Fyzika že nebaví a matika jo? Tvrdím to, že přírodní věda je jen jedna, na školách se odděluje na matiku, fyziku, mechaniku, chemii, biologii a nevím co ještě, jen co by se to učitelům lépe vysvětlovalo a měli ulehčenou práci. Matika je podle mě jen podpůrná věda pro všechny ostatní, abyste to ostatní uměla spočítat - a všechny vědy přírodní spolu souvisí, no jistě, poněvadž je pouze jedna, běh zeměkoule to nerozlišuje, ale na to přijdete až za čas. Samozřejmě, že pokud byste dělala účetní, pak fyzice rozumět nemusíte. Zase mě přírodní vědy a technika baví, a tak si to dávám hodně do souvislostí, to se dá na ledasco přijít, jak do sebe mnoho věcí zapadá. Třeba Vás fyzika nebaví, ale záleží hodně i na učiteli, jak to žákům podá (třeba nejlépe ukáže na příkladech z praxe, jak to funguje), na jakého byste natrefila. Není to jednoduché, ale alespoň takový názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.