Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s pubertou?

Od: radka654 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak zvládáte vaše děti co jsou v pubertě? Já mám dvě dcery, jedna (19) už na vysoké v Praze a druhá (15) začíná střední školu. Není problém se známkami. Mladší dcera se dobře učí a problémy s učiteli taky nejsou. Problém je s jejím chováním. Zjistila jsem, že byla předevčírem za školou na pár prvních hodin jen aby nepsala test. Nosí do školy sirky a zapalovač, který jsem našla v kalhotách když jsem se chystala prát. Doma má občas na něco takové poznámky, ale ty jsou ještě docela v pořádku. Na nic nenaráží, ale prostě má ke všemu nějaký její poznámky. Také se bojím, že zkusila kouřit. Já sama jsem kuřačka, ale nekouří přd dětmi a dám si tak jednu cigaretu za měsíc. Myslím, že to vyzkoušela protože když se jednou vrátila domů jsem to cítila z vlasů. Ale možná to ona nebyla. Bojím se, že to s tou školou bude víc flákat. Ještě jsem s ní s ní nemluvila, ale určitě se jí zeptám co se děje. Další problém je to, že od té doby co je starší sestra pryč, tak je mladší víc potichu a přes den jí ani moc nevidím, protože je furt zalelzá v pokoji. Vidíme se vždy kdyř přijdu z práce a pak u večeře.

Chtěla jsem se tedy zeptat, jestli to je normální popř. co bych měla dělat? Jsem z toho trochu zklamaná (škola) a smutná že si se mnou nechce moc povídat.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ja*
hodnocení

2x

Nebylo by špatné si s ní popovídat a po případě, že zjistíte, že kouří, tak jí to zakázat a když bude pořád kouřit, tak si pro ni chodit každý den do školy po vyučování než ji to přejde. Taky není špatné si najít společný koníčeky u kterého si promluvíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]