Dobrý den, tento rok máme naší paní učitelku naposledy a chtěli bychom jí něco koupit. Je to sice až za dlouho, ale raději to mít připravené... Naše paní učitelka učí matematiku a chemii a není už nejmladší (nejspíš 57 let), takže nějaký seskok padákem asi ne. Nic nás nenapadá, děkuji za každý nápad. Jsme z Prahy, takže by se hodilo něco, co není např. až v Brně. Děkuji.
Tvůj příspěvek u mě vytváří dojem, že se nemá jednat o něco hmotného. Co tedy poukázka do Welness centra na nějaké procedury v určité hodnotě? Pokud ji však máte naposledy, uvažovala bych i o něčem hmotném, aby měla na vás památku.
mila159*
Minulý rok jsme jí pořídili nástěnné hodiny, takové, kde jsou jednotlivá čísla znázorněna jako matematické příklady. Ale Welness je dobré, to jsou takové ty základní dárky pro učitele na ukončení studia (rozhodovali jsme i o letu balónem, ale to jsme hodně rychle zavrhli po zkušenosti se školním výletem a rozhlednou, kde se nám naše pani učitelka tak roztřásla, že jsme ji museli dolů odnést.) Welness bude příjemnější :D Děkuji za nápad
liska*
Známá dostala let balonem jako cenu v nějaké soutěži a odmítla to, bála se, a tak to propadlo. Taky bych byla spíš pro něco věcného památečního. Umělecký předmět je ale ošidný, nemusíš se trefit do vkusu a kolikrát není kam ho postavit či pověsit. Dobré je znát zájmy obdarovávaného. Teď zrovna pořizujeme hudebnímu kamarádovi ukulele. Klavír s sebou nemůže vláčet, tak ať se učí na tohle.
Mně koupili moji maturanti houpací křeslo, že teď budu mít po jejich odchodu leháro. A předali mi ho na podiu na maturitním plese. A k tomu mi dali dres, na kterém byli všichni podepsaní fixou na textil. /Měla jsem je i na basket./
mila159*
Děkuji moc! To je dobrý nápad, zkusím ho prosadit u nás ve třídě. Koneckonců, můj táta taky dostal houpací křeslo k 50tinám, bohužel ho rozsedl :D Ale děkuji za nápad
My, naší profesorce, která byla naší třídní a dovedla nás k maturitě, jsme se nějakou dobu skládaly a nakonec ji koupily zaltý přívěšek na řetízku. Vždycky, když máme sraz, má ho na krku. Letos to bylo po padesáti letech. Já letos nebyla, ale spolužačky říkaly, že je to dojalo.
Dobrý den, co takhle udělat něco, na čem by se podíleli všichni žáci ze třídy? Třeba společná fotka, vzadu s Vašimi podpisy, by určitě paní učitelku potěšila a měla by na Vás skvělou vzpomínku .
My jsme dali paní učitelce koláž obrázků naší třídy, byla za to ráda. Ale taky neni špatné dát i nějakou tu červenou propisku ( co chvíla si učitelky stěžují, že ji mají již vypsanou, a to neni ani konec září).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.