Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trest ve škole

Od: anonymm* odpovědí: 14 změna:
Zdravím, dnes ve škole jsem řekl jedné učitelce že ji dám pěstí.
Jaký bych mohl mít postih?
(Hned v tu chvíli jsem se jí omluvil, jelikož mi to ujelo)
9. Třída

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

4x

Rodiče by Tě měli seřezat jako žito. A ve škole bych Tě nechala měsíc umývat záchody. Toto si Ty nemůžeš k učitelce dovolit. I kdyby jsi měl důvod se na ni zlobit. A něco takového Ti nemůže ani "ujet".

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, no, pokud jste nebyl paní učitelkou ihned odtažen za ucho do ředitelny, tak zřejmě ani postih nebude. Ovšem, doma se tímto "hrdinstvím" pochlubit můžete. A na FCB už jste to dal? Zdravím!

doplněno 18.10.17 22:46:

anonymm - tak, jak to dopadlo doma? Tatík také ujel? U PC nyní sedíte nebo stojíte?

doplněno 18.10.17 23:02:

takos - je ještě možnost na toho ošklivého učitele použít střelnou zbraň . Jinak, to, co jste napsal, je fuj!

hodnocení

1x

Dozvědět se, že tohle řeklo některé mé dítě učitelce, tak si myslím, že by nějakou dobu mělo značný problém posadit se.

xy
hodnocení

1x

Ujelo ti někdy něco takového i vůči učiteli - muži?

hodnocení

0x

Hlavně to řekni doma. Buď stejný hrdina, jako jsi byl ve škole.

svatoslav
hodnocení

0x

Žasnu, co si to dnes žactvo dovolí... A pak běžte dělat kantora!

Nevím, podmíněné vyloučení se na základní škole asi nedává, nebo ano? Deváťáci jsou ve druhém pololetí jak urvaní

ze řetězu, ale napiš víc detailů k tomu, proč taková reakce, hochu?

takos*
hodnocení

0x

Zdravím, jaká byla situace? Z vlastní zkušenosti vím že někteří učitelé si hrajou na něco co nejsou a využívají toho. V 9té třídě jsme měli učitele který se choval arogantně a pořád nás zkoušel z věcí které jsme ani nepobírali. Jednou mi přetekla trpělivost a začal jsem se s ním hádat že není normální a že jestli ho tahle práce nebaví ať jde jinam, vyprovokoval jsem ho natolik že mi dal facku, vzápětí dostal takovou pecku že spadl na zem. Nakonec ho šmejda vyhodili. A já vyvázl bez problému.. Není důvod aby jsi měl nějaký postih, nic jsi neprovedl

doplněno 18.10.17 22:58:

@svatoslav Já zase žasnu co si ti dnešní učitelé dovolí, někdy není jiná možnost

doplněno 18.10.17 23:09:

@blanka33 I z takové výchovné facky může být vyhazov pokud má dítě rodiče které to budou řešit. Už to není jak bejvávalo

blanka33*
hodnocení

0x

Ujelo? Já se divím, že paní učitelce "neujela" ruka. *alene*

still10k*
hodnocení

0x

Nejspíš budeš podobný psychopatický fracek, jako ti šmejdi na Třebešíně v Praze. Být osobně svědkem takového výroku, okamžitě tě seřežu, že si nesedneš. A měl bys dostat postih co nejpřísnější, aby sis pamatoval, že takhle se s učitelem nemluví *cert*

iz*

Nejen s učitelem → s nikým se takhle nemluví a nejedná.

hallux
hodnocení

0x
Zítra to tak trošku ujede třídnímu a na tváři budeš nosit otisk jeho ruky.

hodnocení

0x

poradte.cz/... Jestli to nejsi ty, tak stejně bys mohl takhle dopadnouit. Jen s tím rozdílem, že tě nikam na školu nepřijmou. Měl by sis uvědomit, že už jsi dost velký, abys nesl důsledky za své chování.

ja*
hodnocení

0x

Nemusíš mít žádný, když je to fajn učitelka. Ale hodně záleží na učitely, na názoru k tobě, v jaké to bylo situaci, na jaké si škole, v jaké si třídě a kolik ti je. Ale nejspíš si ředitel pozve tvé rodiče do ředitelny nebo dudka či poznámka.

Jako že učitelka je fajn, protože si nechá s*át na hlavu? Pokud je skutečně fajn, tak pak mě už vůbec uniká důvod tazatelova výroku . Já se tedy k lidem, kteří jsou podle mě fajn, chovám rozhodně jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]