Nejste přihlášen/a.
Když maturovala moje třída, tak jsem jim řekla, ať jsou nejhezčí, jak jen mohou. Kdy jindy se krásně a elegantně obléci a předvést, že už jsou v kategorii dospělých. Je to doba, kdy si kluci pořizují své první obleky / pokud nechodili do tanečních/. Ty obleky pak mají na zkoušky při dalším studiu a na veškeré slavnostní příležitosti. Stužkovák byl velkolepý a já některé ty lumpy ani nepoznávala, jak jim to seklo. Vím, že je to drahá záležitost, tak aspoň sako nebo tmavou elegantní košili. Tepláky ne!
V teplákách by tam přišel jen vidlák. Vzal byste si tepláky na něčí pohřeb či svatbu? Asi ne, že. A tohle je něco podobného, prostě společenská událost. Oblek, kravatu, naleštěné boty. Když jsme měli my, byli kluci opravdu za lvy salónu. Všichni. V teplákách tam budete sám a bude Vám nakonec trapně, ani si to neužijete. Pokud máte maminku, poraďte se s ní, jistě Vám řekne, jak se dobře obléci.
Představuji Vám "pouhé" absolventy základky. Když vycházeli z devítky. Už tehdy měli chlapci obleky. Nebyla to pěkná mláďata? /zveřejnění fota mám povoleno/
Proto tepláky ani náhodou. Jaga.
Hodně lidí tápe, jak se obléci. Na odpoledním představení muzikálu v HD Karlín jsem sledovala extrémy. Několik "velkých večerních" s brokátem, lurexem a hromadou šperků. Naopak jsem tam viděla i ošoupané rifle či plátěné kalhoty, vytahaná trička, okopané tenisky. Proto se třeba se zamyslet, aby člověk na nějaké kulturní akci nevypadal jako santusák.
Ja bych dal ty teplaky, do nich zakasat kostkovanou flanelovou kosili, na hlavu radiovku a k tomu poradne lakyrky. Urcite budes stredem pozornosti.
Samozrejmosti u te kosile je dlouhy rukav a limecek zaply az ke krku.
Pravdou ale je, ze oblek se musi umet nosit a casto v nem cesti pubertaci vypadaji spis k placi nez k smichu.
Viz foto od babyjagy
Mozna by stalo za to upresnit, co to ten vas stuzkovak vlastne je a jak probiha.
Z toho co znam, stuzkovani probiha jako soucast maturitniho plesu, ale je pravda, ze uz sem nekde zaslechl o stuzkovakach jako neformalnich setkanich, nebo neco takoveho. Asi kazdy pes jina ves.
Treba jde tedy o prachobycejnou hospodskou chlastacku.
Kazdopadne v teplakach vypada krome sportu kazdy jako trouba, ac si muze myslet, jak IN to zrovna je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.