Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špionážní sluchátko

Od: mmmal odpovědí: 5 změna:

Mám před zkouškami, v hlavě prázdno. Použil jste již někdo špionážní sluchátko? Jaký typ?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

1x
Použil jsem svojí hlavu, mozek verze 1.3 beta verzi, momentálně jsem zahájil testování verze 1.4. Nikdy bych neřekl, že budu studovat vysokou školu a hele, už jedu druhou, tak snad budu úspěšný alespoň jako u té první.Vám přeji aby se rozsvítilo. Jediné co mi pomohlo bylo čtení doporučené literatury a učit se, učit se, učit se. Oni ti řidiče, učitelé i Komenský měli pravdu :(
No asi ne tak úplně :) Učit se, učit se, učit se, údajně neřekl Komenský ale Voloďa Ulianov známý jako Vladimír Iljič
repkin*
No vidíte, stejně mám mezery ve vzdělání, holt je vidět, že učený z nebe nespadl a že se člověk celý život učí. Nic to ale nemění na tom, že měl pravdu :)

iz*
hodnocení

1x

Tak to je nejvyšší čas do té hlavy vpravit nějaké vědomosti a nepodněcovat lidi k porušování pravidel (s podváděním Vám tu nikdo neporadí).

repkin*
Navíc kromě toho, že neudělá zkoušku, mohlo by to být i důvodem k vyloučení ze školy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]