ahojte jdu do 8 třídy a nevím si rady na jakou střední školu.Chtěla bych jít potom na právnickou fakultu ,a která je tedy nejlepší pro toto středn škola?děkuji za odpověď.
Ztráta času. Respektive šance, že potom uspěješ na právnické fakultě je velmi nízká. A kdoví, zda se vůbec dostaneš. Lituji, ale na tohle je skutečně třeba gympl. Hezký den.
já jsem právník a mám průmyslovku... takže bych to až tak moc neřešil - důležitou věcí jsou spíš zájmy. Přijímačky jsou postavené na logice pro právníky a v podstatě na iq testu. Takže se připravovat. Jo a důležitou věcí je taky tzv. všeobecný přehled. Mně stačilo číst pravidelně 100+1. Hodně štěstí
zuzana*
Tak musíte být extremně chytrý. A jak jste zvládl jazyky a historii? Na průmce se přece těmhle předmětům moc pozornosti nevěnovalo. Možná je to teď jiné, ale v roce 93-94 dělala přijímačky má dcera (dostala se) ale znalosti ze 100+1 by jí tenkrát určitě nestačily. Ale jak říkám, možná teď jde spíš než o znalosti zjistit předpoklady pro toto studium. ...
hawatt*
To si nemyslím , ale díky. S jazykem. Já ještě utíkal před vojnou, takže když mne nevzali napoprvé, tak jsem utekl na státní jazykovku - takže tím se problém pořeší. Ale dneska je jazyk povinnej od snad už 1.třídy, takže to je v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.