Nejste přihlášen/a.
ahojte jdu do 8 třídy a nevím si rady na jakou střední školu.Chtěla bych jít potom na právnickou fakultu ,a která je tedy nejlepší pro toto středn škola?děkuji za odpověď.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
hawatt*
0x
já jsem právník a mám průmyslovku... takže bych to až tak moc neřešil - důležitou věcí jsou spíš zájmy. Přijímačky jsou postavené na logice pro právníky a v podstatě na iq testu. Takže se připravovat. Jo a důležitou věcí je taky tzv. všeobecný přehled. Mně stačilo číst pravidelně 100+1. Hodně štěstí
zuzana*
Tak musíte být extremně chytrý. A jak jste zvládl jazyky a historii? Na průmce se přece těmhle předmětům moc pozornosti nevěnovalo. Možná je to teď jiné, ale v roce 93-94 dělala přijímačky má dcera (dostala se) ale znalosti ze 100+1 by jí tenkrát určitě nestačily. Ale jak říkám, možná teď jde spíš než o znalosti zjistit předpoklady pro toto studium. ...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]