Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat reflexi?

Od: lokyno odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
máme úkol napsat reflexi o jednom příběhu, který jsme si měli přečíst.

Tápám, co mám vlastně napsat. Obsah děje a nějaké zamyšlení nad tím, jak na mě zapůsobil?

Děkuji za pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Existuje reflexe "o něčem"? Podle mne (mohu se mýlit) jenom na něco. Reflexe je podle mne zpětná vazba, reakce na něco, případně rozvažování o něčem, s čím se člověk setká, co přečte apod.

Obsah by tam podle měl být jen velmi stručně, spíše se nad ním zamyslet, pojednat o myšlenkách, které Vás zaujaly, použitých prostředcích apod.

hodnocení

2x

Reflexe znamená v překladu do čj zpětná vazba. Čili obsah jen stručně,pro seznámení a hlavně pak uveďte,čím Vás příběh zaujal,co na něm shledáváte zajímavého a třeba odlišného od jiných příběhů.

lokyno
26.09.17 09:57
hodnocení

děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak napsat reflexi

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]