Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat strašidelnou noční bojovku?

Od: mila159* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den :) V pondělí jedu pomáhat na adaptační kurz nových šesťáku na naší škole a jak tak bývá zvykem, zakončuje se každoroční bojovkou/bobříkem odvahy. Máte někdo zkušenosti? My starší se skryjeme v lese a máme děti vystrašit, ale přijde mi ohrané jen na ně vyběhnout a začít křičet. Nějaká vynalézavá hlavička tady? Děkuji moc, hezký zbytek dne :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

warir*
hodnocení

2x

Zkuste se převléknout za Samaru , Chuckyho , Freddyho Krugnera a máte to :)

warir*

a jinak zkuste určitě udělat oběšence na stromě a okolo toho krev

mila159*
hodnocení

Děkuji, možná vyzkouším převlek za klauna, jak je teď v "módě" :D. Jenom Dr bojím, že stejně děti neuvidí, co mám na sobě, protože bude v lese tma. :/ Ale děkuji za nápad :)

still10k*
hodnocení

2x

Zdravím :) Zkuste opříst místní lokace nějakou legendou, třeba vyprávěním při ohni, trochu hrdinství pro kluky a romantiky pro holky. A pak toho nějak chytře využít při nočních bojovkách. *placni*

mila159*
hodnocení

Super, díky :) Snad mě budou poslouchat a nebudou jak z divokých vajec :D

myles999*
hodnocení

0x
No, ja bych to se strasenim moc neprehanela. Nevite, jake deti to jsou a ne kazdy je nebojsa. Moji spoluzaci sli takhle na jednom vyjezdu do stareho rozboreneho kosteliku u hrbitova vyvolavat duchy. Slo i par tech, kterym se ocividne nechtelo a sli aby se citili silnejsi, ukazali se jako hrdinove nebo co ja vim proc. Jenze dalsi particka je pronasledovala. Ve chvili kdy rekli "dej nam znameni" tam kdosi z te druhe party hodil kaminek na okno. Vsichni zacali jecet a rozutekli se. Kdyz pribehli na ubytovnu 2 z vyvolavacu se malem slozili. Byli uplne bledi a jeden byl ocividne na pokraji hysterie. Dalsi zacinali jancit, ze jej vyvolali a neposlali zpet. Celej "vtipek" s vystrasenim se trochu zvrtnul.
Ja jako pubertacka cetla rada horory a nikdy mi neslo prestat, musela jsem docist. A tak jsem takhle asi ve 2 rano sla potemelou chodbou na WC. Sestra se probudila, pockala za rohem a vybafla na me. No a jak je clovek citlivejsi, jeste naladeny na bojacnou notu, tak jsem se priserne lekla. Zarvala jsem, sesypala jsem se na schody a smala jsem se a brecela dohromady. Vubec to neslo zastavit. Mamka byla pekne vykulena, vubec nevedela co se mnou.
Otec me spoluzacky na ni v dobe kdy frcel Vriskot vybafl zpoza popelnic v habitu s tou maskou na obliceji. Taky pry malem zesedivela hruzou.
Takze za me - se strasenim opatrne. Nekdo se boji rad nekdo ne ale v kolektivu to neprizna a dela ramena. A takova jakoze sranda nemusi vubec dopadnout dobre.

iz*
hodnocení

0x

Nedopočuruji strašidelnou bojovku. Vtipnou, náročnou, s překvapením, ... ano. Ale strašení bych vynechala.

Nemusí se vůbec nic stát (a v naprosté většině případů se také nic nestane), ale některému dítěti byste mohli připravit "zážitek", který bude mít dopad na celý jeho další život. Vezmete si to na svědomí?

doplněno 22.09.17 16:35:

Oprava: Nedoporučuji...

koa
hodnocení

0x

Neskákat, během cesty je nestrašit, nechat je projít úsek třeba po svíčkách, dojdou ke hrobu/ kříž, navršená hromada hlíny, ze kterého budou čouhat ruky/ stačí vycpat gumové rukavice, do toho nějaký strašidelný zvuk/ spuštěná motorová pila

ale opatrně, at se neposerou, spíš pro dvojice,

liska*

Svíčky do sklenic! U té poslední u hrobu se dotyčný podepíše. Vtom mu přes rameno nahlédne strašidlo a zmizí. Žádný řev, jen do stromů cestou zavěsit bílé hadry a pár bílých postav tiše občas přeletí a zmizí. Nebo nehybně stojí a tím je zaskočí.

still10k*
hodnocení

0x

No tááák kolegové, nebuďte strašpitlové. Proč chcete ochudit naší mládež o tak krásné vzpomínky z nočních strašidelných bojovek? Mně je přes 40 a stále si pamatuji některé scény ze stezky odvahy, mám je v hlavě jak vyfocené a vždycky se usměju, když si na to vzpomenu. Nejvíc si asi vybavuji hejkala, kterého tenkrát bravurně zahrála jedna mladá učitelka. Stál na rozcestí na kameni za zatáčkou nad ohněm jak zkamenělý, krásná scéna, v pozadí historický strom a stříška pro pocestné. Když jsem šel okolo, tak se rozmáchnul a zahejkal. No skoro jsem se tam naučil lítat, jak rychle jsem běžel :D

doplněno 22.09.17 19:01:

" strašpytel"<- chybička se vloudila *hi*
btw: google.cz/...

Jak udělat strašidelnou noční bojovku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]