Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rýma, škola, ošetřování

Od: radkapod* odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

dnes mi psala kamarádka že chudák vůbec neví co dělat...volali jí ze školy, že její druhák má rýmu, má si pro něj dojít do školy. Trochu nechápala, je mu osm let a smrkat umí *bzum*. Přešel tam z jiné školy, kde s rýmou problém nebyl. Ve škole jí prý učitelka nekompromisně řekla že tam nemocné dítě být nemůže. Šla tedy k klukem k doktorce a doktorka jí řekla, že žádnou velkou rýmu nemá a neví proč by jí měla psát ošetřování *bzum*. Musela si tedy v práci vzít dovolenou, bez řečí se to ale neobešlo. Nikoho na hlídání nemá a zaplatit si to nemůže dovolit.

Vůbec nevím co jsem jí na to měla napsat, tak jsem si alespon zanadávala...je to vůbec možné toto?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nemá to právní podporu a musí to řešit s ředitelem školy...

Na druhou stranu pokud víte, že rýmečka začíná a máte alespoň malou možnost nějak upravit docházku do práce, den doma s dítětem může zachránit týden marodění nebo nakažení 20ti dalších dětí.

Třeba u nás v práci, v moderním open space, jedna rýmečka dokáže nakazit 50 lidí na celý měsíc a je to hnus. To potom jeden druhému nadává, že neměl s tímto do práce lozit.. den-dva v posteli a je klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]