Nejste přihlášen/a.
Ahoj dostal jsem referát na téma kmen skotové
Ale boužel jsem k nim nic moc nenašel v referátu má být obrázek atd
a má býti vypracovaný na PC
jediný co jsem k tomu našel je pár věcí na wikipedii jinak nic
V dnešním školství se těžko orientuje. Je to referát v předmětu Počítače, kde máte napsat nějaký text z vyhledaných zdrojů na internetu abyste předvedli, že umíte hledat na zadané téma a ještě s vloženým obrázkem, aby bylo vidět, že umíte vkládat do textu obrázky, nebo je to referát z dějepisu, kde se učí o Skotsku?
Pokud je to z dějin, zkuste do vyhledávače zadat trošičku jiný tvar slov pro vyhledávání, například Skotové, kmeny. Pak najdete na Wikipedii (klikněte na podtřžením označené slovo) například odstavec, cituji
"Skotové vznikli smíšením Piktů a keltských kmenů Skottů a Gaelů, které přišly v 5. a 6. století z Irska. Od 7. století se na etnogenezi Skotů podílely i germánské kmeny Anglů a Sasů. Skotská národnost vznikala od 11. století společně se vznikem skotského státu."... atd.
Jsem si jistá, že v zadání musí být nějaká chyba. V jiné otázce z fyziky zmiňuješ, že opakujete učivo 6. třídy. Proto nechápu, proč zrovna keltští Skotové, když v učebních osnovách pro základní i střední školy není dost prostoru na pořádnou výuku českých dějin.
Kdybys byl mým synem, tak bychom udělali slušný referát na téma Skotové a dějiny Skotska.
Není vyloučeno, že bychom lehce začali požadovanými Kelty:
Určitě bychom v referátu zmínili osobnost Williama Wallaceho. Už proto, že je hlavním hrdinou známého filmu Statečné srdce.
Z fotografiií připojených k filmu Statečné srdce bychom vybrali nějakou bojovou scénu - požadovaný obrázek.
A chraň Pámbů učitele, kdyby to v 7. třídě nebylo na pochvalu!
Ve fyzice opakujeme účivo ze 6 třídy ale v Zeměpise ne . Jsem se překlikl proto je tam napsané Dějepis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.