Nejste přihlášen/a.
ahoj chtela bych se zeptat jestli by me mohli vzit na stredni SOUKROMOU skolu veterinární v brně? MOJE ZNÁMKY v polovině osmičky: ČJ-2 M-3 AJ-4 FY-2 PŘ-3 NJ-3 Z-3 OV-4 D-3 CH-3 vim ze mam dost spatne znamky ale mam jeste pul roku tak aspon ted se budu snazit co nejvic zabrat... bojim se ale ze me ta nevezmou ikdyz je to soukroma a mohli by... a jen prosim odpusste si komentare jako rači nikam nechod... nebo na ucnak to fakt nechci ale co si o tom myslite budu rada za kazdou radu.. DEKUJU! strasne doufam ze jsem budete psat ze by me mohli vzit :D ale muzu jen doufat
těžko říct, zeptej se přímo na škole, tady se můžeme jenom dohadovat jestli jsem správně našla, že myslíš Střední odbornou školu Emila Holuba, tak co jsem koukala, tak průměr ze základky vyžadují do 2,3, což tedy nesplňuješ. na druhou stranu roli bude hrát i úspěch u přijímacích zkoušek, tak když se ti hodně zadaří, třeba tě vezmou i s horším prospěchem. a konečně třetí věc je, že počet přijímaných uvádí 60, ale přijali jich jenom 45, takže volné kapacity jim zbývají. že by opravdu byli tak zásadoví a nebrali nikoho nad jimi určený průměr, tomu se mi moc věřit nechce, známe české soukromé školy
ale na přelomu podzimu/zimy bývají na školách dny otevřených dveří. je dobré jít se podívat a mimo jiné si člověk může promluvit s ředitelem/pověřeným učitelem a v lepším případě též se stávajícími studenty, což vůbec není na škodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.