Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slovni jazykolam,nevime si rady

Od: andri* odpovědí: 7 změna:
Dobry den.Lamu si tu hlavu s dcerou ktera ma poskladat vetu z techto zacinajicich pismen.
C,P,B,L,V,Ž,K,F,U,Y.
Napadla nas jen veta: Cely Poledne Beham,Litam V Žižkovske Kavárně Fakt Unavne... a to Y na konci mi nedava smysl co tam dat,Dekuji za pomoc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Celé pondělí byly Lucka, Věra, Žofinka, Klára, Filoména u Yvety. :)

doplněno 06.09.17 17:12:

Yveta se může psát takto, nebo i Yvetta a Iveta.

A přidám ještě jednu větu - Cestou pod Bílou loukou viděla žirafa koně foukat u Yamahy.

doplněno 07.09.17 17:33:

Cílovým produktem bude lehce vrzající, žlutě kolorovaný, finančně ucházející Ytong.

Cenná pomůcka budící líné vydry - žindavová kořalka finálně upravená Yankeem.

andri*
hodnocení

Dekuji a Yvety nemusi byt s měkkým ani?
doplněno 06.09.17 17:14: Diky moc snad neco poskladame
iz*
06.09.17 17:08

Nemusí.

Žirafa, kůň, yamaha..to nemá chybu

hodnocení

4x
Cenový propad budov letos využil ženich,koupil farmu u Ypres.
doplněno 07.09.17 17:10: Celkem pohledný boháč ležel, vášnivě žvýkal kozy fatálně unaveného Yettiho.

hodnocení

1x

Cizí pes běhá lesem ve žluté krajině Féničanů u Ygdrasilu.

Blbý, což? A je to celé zadání? V té úloze jako by mi něco chybělo ::poskládat větu z?..." A taky bych tomu neříkal jazykolam.

Jinak na Y mmne napadá ještě Yper, Yperit , Yzop, Ytong,...

iz*

Ani podle mne to není jazykolam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]