Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jen ještě doplním, že bys měla dodržovat i formální úpravu žádosti: vzor nalezneš například zde: hotelovaskola.cz/... (nahoře je Tvoja adresa jako žadatele, píše se jméno a příjmení, odřádkuješ, Tvoje adresa - ulice a číslo, odřádkuješ, PSČ a město (mezi PSČ a město se píše dlouhá mezera, město by se mělo psát velkými písmeny)
Odřádkuješ 4x a píšeš adresu toho, komu adresuješ, stejným způsobem (tedy název Tvé školy, a jméno ředitele + funkce).
Pokračuješ pak stejným stylem jako je uvedeno ve vzoru.
Do předmětu žádosti napiš třeba: Žádost o umožnění absolvování předmětu - název /žádost o umožnění účasti na vyúce/vyučování předmětu - název předmětu
Mám dojem, že Řízení motorových vozidel je víceméně normální školní předmět s rozvrhem do celého roku, na věk se nebere ohled. Takže se napřed zeptej třídního nebo ředitele, ale myslím, že tě zklamou a budeš muset absolvovat celou "autoškolu" s ostatními.
@hancaa: Nevšiml jsem si, že jsi ve druhém ročníku a autoškola je vlastně až ve třetím.
Takže napiš volnou formou asi takhle:
Žádám o povolení k absolvování autoškoly spolu s žáky 3. ročníku. Jako důvod uvádím, že mi již za 4 měsíce bude 18 let a ráda bych využila možnosti řídit auto co nejdříve.
Děkuji.
Podpis
Ovšem pokud ti řekla třídní, že máš "dát papír do ředitelny", mohla by sama třídní nejlépe vědět, co tam napsat![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.