Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jen ještě doplním, že bys měla dodržovat i formální úpravu žádosti: vzor nalezneš například zde: hotelovaskola.cz/... (nahoře je Tvoja adresa jako žadatele, píše se jméno a příjmení, odřádkuješ, Tvoje adresa - ulice a číslo, odřádkuješ, PSČ a město (mezi PSČ a město se píše dlouhá mezera, město by se mělo psát velkými písmeny)
Odřádkuješ 4x a píšeš adresu toho, komu adresuješ, stejným způsobem (tedy název Tvé školy, a jméno ředitele + funkce).
Pokračuješ pak stejným stylem jako je uvedeno ve vzoru.
Do předmětu žádosti napiš třeba: Žádost o umožnění absolvování předmětu - název /žádost o umožnění účasti na vyúce/vyučování předmětu - název předmětu
Mám dojem, že Řízení motorových vozidel je víceméně normální školní předmět s rozvrhem do celého roku, na věk se nebere ohled. Takže se napřed zeptej třídního nebo ředitele, ale myslím, že tě zklamou a budeš muset absolvovat celou "autoškolu" s ostatními.
@hancaa: Nevšiml jsem si, že jsi ve druhém ročníku a autoškola je vlastně až ve třetím.
Takže napiš volnou formou asi takhle:
Žádám o povolení k absolvování autoškoly spolu s žáky 3. ročníku. Jako důvod uvádím, že mi již za 4 měsíce bude 18 let a ráda bych využila možnosti řídit auto co nejdříve.
Děkuji.
Podpis
Ovšem pokud ti řekla třídní, že máš "dát papír do ředitelny", mohla by sama třídní nejlépe vědět, co tam napsat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.