Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je kratochvíle?

Od: leos* odpovědí: 6 změna:

Dobry den,
umí mi někdo vysvětlit, co je to kratochvíle? Bylo mi řečeno, že až budu mít kratochvíli, tak mám...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

orich
hodnocení

2x

Kratochvíle je volná zábava k ukrácení času.

yma
hodnocení

0x

Zábava, povyražení, pobavení, rozptýlení atd to je taková kratochvíle. :)

ackoo
hodnocení

0x

Až budeš mít svou kratochvíli, tak se budeš bavit tím, co tě baví. Užiješ si to! Přeložil bych si to: jako mít svou chvilku.

hodnocení

0x
Kratochvíle je jméno zámečku. prirucka.ujc.cas.cz/...

liska*
hodnocení

0x

Až si budeš chtít zkrátit dlouhou chvíli, tak řekni, já Ti dám práci.

hodnocení

0x

Také se dříve vymýšlely pro zabavení lidí všelijaké kratochvíle, jako jsou stolní a jiné společenské hry, luštění křížovek a tak podobně. Vlastně se to dělá dodnes, ale už se tomu tak neříká. Jsou to ty všelijaké počítačové hry, nebo to může být i nějaká sportovní činnost, prostě vše co člověk dělá rád a co ho zabaví. A každý si vybere tu svou zábavu-kratochvíli která ho baví, není to žádná povinnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]