Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lékařská fakulta přijímací zkoušky

Od: nyn odpovědí: 1 změna:
Zdravím, připravují se k přijímacím zkouškám na lékařské fakulty, přesněji na všeobecné lékařství. Chtěla jsem de zeptat, kdo už tohle prožil nebo prožívá zrovna teď jako já Jestli se podělíte o rady k přípravě, odkud čerpáte atd.. Děkuji moc za každou radu

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den. Mám jen zprostředkované informace... Můj medik se k přijímačkám na všeobecné lékařství připravoval následovně - navštěvoval přípravný kurz, který pořádala Masarykova univerzita v Brně a pak se učil doma sám. Na přípravném kurzu jim pověděli, že na přijímací zkoušky nestačí znát učivo fyziky, biologie a chemie jen z gymnázia, ale i z 1. ročníku školy vysoké... musíte toho umět více než většina gymnazistů. Co si pamatuji, učil se z knížky Testové otázky k procvičování biologie, chemie a fyziky. Pak z biologie, chemie a fyziky - příprava na VŠ. A učil se hodně i z internetu. A učil se ve 4. ročníku střední školy pořád, těm přijímačkách se fakt hodně věnoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]