Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo vypočítá všechny příklady za mne?

Od: kralova123 odpovědí: 7 změna:
Takže, všechny vás zdravim a zároveň vás prosím o pomoc. O pomoc s výpočtem pár příkladů. Už jsem se pokousela to prelouskat, ale nejsem si jista jestli to mám dobre, pokud je tady někdo tak úžasný, komu by se povedlo vypočítat všechny příklady, budu mu vděčná do konce života predem děkuji za odpovědi.
Kdo  vypočítá všechny příklady za mne?
Kdo  vypočítá všechny příklady za mne? #2
Kdo  vypočítá všechny příklady za mne? #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
To je tady pořád. Rád ti tu někdo poradí, ale musí být vidět nějaká snaha. Byl by velký problém dát sem kromě příkladů i to tvý nepovedený řešení?
Zde prostě není žádné výpočetní středisko, kam dáš příklad a vypadne řešení.

hodnocení

0x

Než vůbec s něčím začnu, zeptám se: Do jakého ročníku jaké školy chodíš? A proč volíš ten debilní nadpis?

doplněno 24.08.17 09:54:

@quentos: Dosazovací metoda se ve škole neučí. Ty první příklady jsou primitivní snad i pro trochu schopného žáka 9. třídy, takže bych taky docela rád viděl ten pokus tazatelky o řešení.

doplněno 24.08.17 11:06:

@quentos: Srandu si nedělám. Holt před 45 lety se ještě vyučovala poctivá matematika*smich*

hodnocení

0x

"Už jsem se pokousela to prelouskat, ale nejsem si jista jestli to mám dobre." - proč nenaskenujete i svůj pokus o řešení? Takhle nevíme, jestli nás náhodou nehópete a jestli jenom nechcete, aby to za vás někdo spočítal.

Zkusmo jsem si spočetl první soustavu. Žádný chyták, řešení vyjde krásně (celé číslo). Nejlépe dosazovací metodou.

doplněno 24.08.17 10:45:

@satam: to si děláte srandu, ne? My jsme se ji ještě učili - před 15 lety, nejsem zas tak starej.

naihonn*
hodnocení

0x

Když sem šlo hodit zadání, tak určitě půjde stejně dobře i ten pokus o jeho přelouskání. To už pak určitě dost lidí správnost rádo zkontroluje.

hodnocení

0x

Jó, tak tahle kočička už se neozve. Neskočili jsme na její "dotaz" a admin to podpořil přejmenováním*smich*

hosman*
hodnocení

0x

Hlavně nechápu proč počítáte 24.8. příklady do školy. Že by reparát?

bibopx
hodnocení

0x

poradim ti, ta (1) dela se to tak ze: nejdriv roznasobis zavorky

a pak prevedes x na jednu stranu, prevadi se tak ze se zmeni znamenko, treba kdyz mas na jedne strane 3x tak ho prevedes na druhou stranu jako -3x

doplněno 24.08.17 18:35:

jo a zkouska se dela tak, ze dosadis vsude za x kolik ti vyslo, a spocitas obe strany jestli jsou stejne tak zjistis jestli to mas dobre

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]