Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturita distanční formou?

Od: 27aja odpovědí: 12 změna:

prosím Vás potřebovala bych radu,chtěla bych si dodělat školu,nejlépe střední školu mám jen základní.jenže problém je ten že jsem zaměstnaná,takže nejlépe nějakou distanční formou na veřejné škole a dokončené maturitou.děkuji moc za radu,popřípadě napište na email.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

teri*
hodnocení

2x

stredniskoly.cz/... zkuste se podívat sem najít něco ve vašem kraji...sice většina jsou soukromé školy, ale dají se tam najíti normální veřejné

teri*
hodnocení

1x

záleží na tom odkud jste a co byste si představovala. vím, že určitě je ta možnost večerní školy na ekonomce

lidka*
hodnocení

1x

Já se domnívám, že to bude jedině za peníze. Zkuste oslovit tyto školy, které jsou přímo ve Znojmě:

firmy.cz/...

U všech jsou i kontakty, takže bude možné se pozeptat i mejlíkem a nebo budou mít informace přímo na svých stránkách.

27aja

děkuji moc ale to bude asi jen denní studium?to je právě ...když už něco najdu tak to buď není distančně jen dálkově a to třeba dost daleko a nebo když už je to distančně tak je to za hodně moc peněz,a když už svítá naděje že by to mohlo být distančně i klidně na 5 let tak je to už pozdě:((vím že asi požaduji moc,když bych něco našla přímo ve znojmě tak klidně ať je to 1krát v týdnu,to bych zvládla,ale moc moc dík

pt®

27aja, tak co jste pro své studium podnikla? Kde jste byla, co jste zjistila? Co vám řekli? Tady už jste dostala rady, ale osobně už musíte jednat sama. To víte, že to nějaké úsilí bude stát, to je bez debat a nejste sama. Víc pro vás udělat nemůžu. PT /stařenka/

27aja
hodnocení

Tak mám hroznou radost že jsem konečně našla i to co jsem chtěla,dokonce kousek od mého bydliště,teď už se jen modlit aby to úplně dopadlo,když už jsem našla tak ať to padne na 100%,je to SOŠ -Veřejnosprávní činnost.soukromá škola a roční školné je 12tisíc,konzultace 2x do měsíce:).

pt®

No teda, 27aja, to je dobrá zpráva, jste na správné cestě, dokážete to. Držím palečky, *palec* PT /stařenka/

27aja

děkuji moc za podporu a za povzbuzení,musíte být hrozně fajn člověk,když máte takové nádherné jednání a vlastně ani nevíte komu fandíte.Je to totiž báječný pocit že takový lidi ještě existují,přeji Vám hodně štěstí a zdravíčka a ostatním za pomoc a radu taky .

27aja
hodnocení

jsem z jihomoravského kraje,ale všude kam se koukám a chtěla bych někde studovat tam po mě chtějí vyuční list,ale já nechci jen vyuční list ,když už do toho dám čas tak rovnou s maturitou,nejlépe však distančně,dálkově jedině to co se naskytne v okolí ZNOJMA,a toho právě není moc na výběr...a táááák bychse učila:((...no kyž maminka říkala uč se ...kdybych to mohla vrátit tak dělám dneska klidně vysokou:))

pt®

27aja, nejlépe bude, když zajdete do ZŠ ve vašem bydlišti, a tam je požádáte o radu. Na ZŠ mají brožury s obsahem středních škol /s maturitou/. Ty zkusíte oslovit, třeba mejlíkem a zjišťovat další informace. Taky na Úř. Práce mají studijní poradenství, jen začněte jednat. Už je duben a myslím si, že nejvyšší čas, aby vás někam přijali a vy mohla od září začít studovat. PT /stařenka/

27aja
hodnocení

Mockrát děkuji všem za odpovědi.

karina*
hodnocení

0x

27aja, co zkusit mojematurita.eu/...? Pro vás by to bylo na 4 roky. Nikde jsem ale nenašla, zda je toto studium akreditováno ministerstvem školství , ale asi ano. To byste si sama zjistila. To co tady uvádějí je pro rok 2010/11, musíte si zjistit, zdy budou otvírat i další školní rok. Je fakt, že i tady se platí, ale pokud chcete studovat, musíte s fin. náklady a vlastní invencí počítat. Zadarmo vám maturitu nikdo nedá. Také byste se mohla svého zaměstnavatele ( u soukromníka těžko), zda by vám pro zvýšení kvalifikace neumožnil studovat dálkově a tím byste získala i nějaké úlevy .Samozřejmně za nějaký váš závazek vůči němu. karina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]