Nejste přihlášen/a.
dobrý den mohl by mi někdo poradit jaké podniky se nacházejí na územích plzeňského a karlovarského kraje?
děkuji
firmy.cz/... takhle si tam postupně projeď různá odvětví, pohybuj se v krajích které chceš a nestačí Ti ani deset papírů
Ale tak co si vybavím okamžitě je Plzeňské pivo, Škoda Plzeň a Karlovarský porcelán
marenko já se tam kdysi dávno narodila.
V kraji působí řady významných firem z oblasti strojírenství (např. Škoda Plzeň), výroby alkoholických nápojů (Bohemia Sekt Starý Plzenec, Stock Plzeň, Pivovar Prazdroj), keramické výroby, energetiky (Plzeňská teplárenská, Plzeňská energetika). V kraji působí také řady zemědělských firem a společností v oblasti obchodu a služeb.
doplněno 08.04.10 00:47:lujs nemysli na pívo a mysli na mariáš.Ať ti to funguje.
Hergot jak sem já velkej pivař mohl zapomenout na ,,PILSNER" .
Nebo že by to byl PILSENER? Každopádně GAMBÁČ ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.