Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učení přes icq

Od: pistemitukrokodyl* odpovědí: 5 změna:
lid..maturujete někdo příští rok? pokud jo, hledám někoho, kdo se se mnou bude po večerách opakovat čj a fyziku..myslím přes icq.pokud chcete, pište...Je toho moc a myslím, že ve dvou se me to domutí naučit, Ptáte-li se, jsem li šprtka, tak vám odpovídám, že né, ale do maturity musím dát vše. Dík za odpověd. :):):):):):):):)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No uceni pres ICQ nevim nevim, to bych si radsi zaplatil nejakej kurz.

pokud by to bylo na bazi prenosu hlasu tak by to urcite slo... pokud by se melo psat, tak by to hrozne zdrzovalo a moc velky prinos by to asi nemelo *tanec*

Ale na druhou stranu co napíšeš tak si víc zapamatuješ *klik*

Asi je to proto že je to pracnější *zed*

jj, ja napsal tahat a rovnou ho mohl vyhodit, pac jsem to tim padem umel... tady krome jednoho predmetu, tam jsem mel 4 tahaky a na 5. jsem mel napsany seznam, co je na tech ctyrech *haha*
Ale to jsme mimo diskuzi, omluva.
mil®

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]