Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vančura - Markéta Lazarová,Kristiánův kůň?

Od: dominicka odpovědí: 1 změna:
Dobrý večer
Prave ctu knihu od Vladislava Vancury - Marketa Lazarova a vrta mi hlavou kde se vzal u kralovskeho vojska Kristianuv kun kdyz byl zajat kozlikem a jeho tlupou? Myslela jsem ze ho kozlikova banda unesla I s konem ale kdyz jsem cetla dal docetla jsem se ze se Kristianuv otec kdyz sel hledat syna ocitl v Kralove tabore a vsiml si ze je tam osedlany kun ktery mel na sobe znak syna ... dekuji za objasneni

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Otázku na češtinu by bylo dobré napsat pokud možno bez chyb a srozumitelně. Kozlík a jeho tlupa zajali Kristiánova koně? A koho i s koněm? (Ještě jsem neslyšela, že by někdo bral so zajetí koně.)

Má-li na sobě nějaký kůň něčí znak, znamená to, že tomu, čí znak na sobě má, patří? Nepoznal by otec synova koně i bez znaku?

Zkuste se nad tím ještě zamyslet a vysvětlit situaci sama. Napište své vysvětlení, někdo je zkontroluje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]