Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vím co chci, ale nevím jak toho dosáhnout

Od: zdenek234 odpovědí: 6 změna:

Je mi 18 let a příští rok maturuji. Nejvyší čas se rozhodnout co s životem. :)

Chci pracovat ve výzkumu, převážně v oblasti fyziky. Narodil jsem se s talentem pro ni a moje mysl je zaplavena neustálými nápady k objevování a vylepšování. Stejně jak někteří hudebníci mají hlavu plnou melodií...

Problémem je, že nápady nejsou z jedné oblasti - táhne se to od energetiky, botaniku až po kvantovou fyziku. *smich*

Pokud bych se měl tímto živit, což by bylo ideální :) - jakým směrem se dát po vysoké škole?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
23.07.17 22:27
hodnocení

3x
Matfyz

kepler*
hodnocení

1x

Zkus přírodovědnou fakultu UK, nebo jinou podobnou VŠ. Tam budeš mít další roky k dispozici, aby ses rozhodl, kterým směrem se ubírat.

albatros498022*
hodnocení

1x

Nu napřed je asi třeba odmaturovat.

neni
hodnocení

0x

jakým směrem se dát po vysoké škole? Nejlépe tím směrem, který vystudujete.

zdenek234
hodnocení

Že mě to nenapadlo!

hodnocení

0x

Souhlasím s paw, jdi na Matfyz - obor Obecná fyzika. Pak si vyber jeden z následujících oborů magisterského studia.

Vím co chci, ale nevím jak toho dosáhnout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]