Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu najít skolu

Od: charger® odpovědí: 6 změna:
Ahoj chtěl bych se vás zeptat , jestli neznáte školu se zaměřením na :Strojírenští technici kontroly kvality, laboranti.
Mam vyuč. List automechanik a chodit do prace ale chci něco vic v živote. A proto bych chtěl dalkove dodělat maturitu . Nejlépe Středočeský kraj. Jestli znate nějakou skolu stimhle zaměřením budu rád když napíšete

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

podle mě ti takovou kvalifikaci dá jakákoliv strojní průmyslovka

seznamskol.eu/...

doplněno 19.07.17 08:11:

Máte recht, nevšiml jsem si, že chce být dálkař. Nicméně google mi poradil, že dálkové studium poskytují střední školy celkem běžně.

Ale hoch asi myslí dalkove při práci, že by si chtěl udělat maturitu v tomto oboru.
Technické obory se téměř dalkove při práci nedaji studovat. Jen denne. Jedině snad soukroma SS a domluvit si individuál. Na soukromé škole by neměl byt problém.
doplněno 19.07.17 08:28: Ano, SS poskytují dálkové studium celkem dost. Ale ne technické obory - ty jsou dálkove vzácnější.
Ovšem v Praze a středních Čechách zřejme je asi největší nabídka těchto škol o:)
Pokud se mrknete na některé jiné kraje, a budete hledat technickou SS dálkove, je to bida. Skoro nic
hodnocení

Ale Já chci jít na nastavbu na dalkove. To žádná TakoVa škola není s tímhle zaměřením?
Nástavba spíše ne. Možná klasicka střední na 4 roky. Nástavbu máte na 3 roky dalkove. Takže je to skoro jedno.
Zkuste se zeptat na individuál na středních soukromych školách. Bude to denní studium. Na soukromé s individuálem můžete chodit do prace.
Další možnost napsat na krajský školský úřad ve vašem kraji. Tam mají seznam škol s technickými obory
doplněno 18.07.17 23:52:

Pokud chcete maturitu, máte obě možnosti - nástavbu tříletou dálkovou nebo čtyřletou klasickou sš. Někdy i pětiletou.

Našla jsem dálkově tyto technické obory v Praze a SŠ kraji:

elektrotechnika 5 let infoabsolvent.cz/...

technologie potravin 5let infoabsolvent.cz/...

zde maturita za 2 roky na nástavbě,oborPodnikání infoabsolvent.cz/...

tady je hodně technických oborů dálkově na 3 roky (provozní technika, provozní elektronika, nábytkářská výroba, stavební provoz, autotronik) infoabsolvent.cz/...

další provozní technika infoabsolvent.cz/...

všechny školy v Středočeském kraji a Praze najdeš zde, nechtělo se mi vypisovat, pohledej si sám obor:

infoabsolvent.cz/...

Ještě si zkuste vybrat tady - atlasskolstvi.cz/...

Vlevo si zaškrtněte vaše podmínky - snad něco vypadne.

marfusa*
hodnocení

0x

Možná takové dotazy zodpoví Ministerstvo školství. Ale nevím to určitě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]