Nejste přihlášen/a.
Řekni to tak jak to je, jak jsi to napsala tady a taťka to určitě pochopí. Já jsem taky raději když mi děti řeknou pravdu a nelžou mi. Je to jen známka a určitě si to vylepšíš. Tak hlavu vzhůru a bude to ok
Áááále, nic nekazíš . V takových pocitech se neutápěj. A nikam do lesa nezdrhej, prší tam, ještě nastydneš a začátek prázdnin strávíš v nemocnici.
Nic není tak horké jak to vypadá a s odstupem času vám to pak přijde úsměvnější a úsměvnější jaké jste měla teď "strašné" starosti .) řekněte pravdu, ony ty následky lži by mohly být mnohem horší .) a zkuste to vzít z druhé strany - taky to klidně mohla být pětka a reparát
Tak se zeptej rodičů, jestli by byli radši, kdybys dnes přinesla jednu čtyřku nebo diagnozu cukrovky.
Mám stejně starého syna na gymplu, který dnes přinese asi 5 dvojek, ale pro mě by to klidně mohly být čtyřky, jen kdyby si nemusel do konce života dávkovat inzulin a počítat sacharidy v každém jídle. Řekni rodičům, že Ti to poradil nějaký jejich vrstevník Tonda na diskuzním foru. A jinak nehledej výmluvy a říkej rodičům pravdu hned na první pokus, to skousneme líp než nějaké báchorky, které se časem stejně provalí. A ve škole zaber, lepší mít rezervu, než to pak dohánět.
Hlavu vzhůru, i zítra vyjde sluníčko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.