Nejste přihlášen/a.
Hledám někoho, kdo mi vypočítá příklady z matematiky, nejléle s popisem postupu. Jedná se o větší množství učiva k maturitě. Samozřejmně za odměnu.
Vypočítané příklady jsou ve sbírkách. Za dob mého studia jsme si velmi dobré kupovali ruské. Rusové používají na matematiku a fyziku latinku, takže není nutné ani znát azbuku. Známí autoři byli Děmidovič a Minorskij.
Děkuji za poučení, možná způsob jak si říci o pomoc nebyl zrovna v souladu s pravidly, za to se umlouvám a svůj příspěvek smažu. Připomínky o tom, jak se dnes kupují tituly a podobně za úplatu jsou pravdivé, ovšem v tomto případě trochu mimo mísu. Vše jsem chtěla jen pro vlasní kontolu, nejsem totiž žádná rozmazlená dcerka ruských zbohatlíků a kupovat si žádné vzdělání nehodlám a ani v tomhle chodit neumím. Nechtěla jsem nikoho urazit, jen si myslím, že dnes někoho bezplatně požádat o pomoc se rovná neuspět. Možná máte jiné názory, ale já osobně mám rodinu a chodím do zaměstnání a studuju dálkově. Časově si nemůžu dovolit dojíždět na doučování, takže se snažím vyřešit své problémy po svém.
fia225, Vaše odpověď a zadaná otázka, je úplně jiné kafe. Věřte mi, že jsem také studovala při zaměstnání a měla jsem rodinu, ale věděla jsem, že když budu chtít něco ošulit, tak ošulím především sebe. Tak hodně studijních úspěchů. PT /stařenka/
Uznávám, že " otázka" nebyla zrovna štastně zadaná. Ale opravdu jsem nepovažovala za nutné do celé této věci tahat soukromí a vysvětlovat atd. Navíc si nemyslím, že soudit někoho bez širších souvislostí je správné... tím spíš, že když si jeden kopne, ostatní se přidají. Nechci nic šulit, ale kapacita času je prostě daná. Nevidím velký rozdíl mezi tím, jestli zaplatím někoho za doučování a tím, zda se připravím sama s tím, že budu mít podklady. Jinak děkuji za přání úspěchu, i já ho ostaním přeji.
fia225, přece jen si myslím, že kdybyste se rozepsala a chtěla poradit a nezadala nabídku: prodám - koupím, že to mohlo mít jiný konec. Nikdo by ,, nekopal,,. Ale když je nastavený pozadí, tak si o to říká sámo. Je to pro vás nyní zátěžové období, ale věřte, že takových žen je spousta. Dala jste se na vojnu musíte bojovat a vítězství se dostaví. Určitě školu nevzdávejte a věřte profesorům, že znají snahu a možnosti svých žáků. Věřím, že se matiku doučíte a budete mít z toho radost. Mějte se, PT /stařenka/
A na co ti to bude, když to u maruty nebudeš schopen spočítat sám? Tam by jsi asi pak pohořel.
A schválně, kolik nám nabídneš
Moje "otázka" zněla, kdo mi příklady vypočítá a né co s tim budu dělat Prostě to potřebuju ... a beru to tak, že zadarmo ani kuře nehrabe
Kdo by zájem měl, ozvěte se mi na mailík romana2205@ seznam.cz. Děkuju.
Ty mi to tu spamuješ ... jedná se o matematiku pro školu s ekonomickým zaměřením, takže určitě ne příliš složitou. Tedy jak pro koho
... příklady sem psát nebudu.
V tom případě ovšem porušuješ pravidla poradte.cz, neboť v nich je jasně stanoveno, že: Je zakázáno: Z5 - umisťovat inzerci (otázky) typu "koupím, prodám" apd. Tvoje "otázka" se v podstatě jmenuje "koupím si řešení příkladů". Takže buď sem dej příklad, navržený postup a my ti poradíme, jestli se tak dá spočítat, nebo sem dej ukázku příkaldu s dotazem, zda nevímě o někom, kdo by uměl daný typ příkladů spočítat - takhle bez ničeho je to fakt jenom inzerce, a to jsi tu na špatném portálu. A jinak souhlasím se spiderem - nechej si spočítat, co chceš, zaplať královsky - a do života odcházej stejně neposunut/-a jako jsi šel/šla do prváku. A já se jen budu modlit, aby to tak nedělali všichni. Resp. zůstanu naivní a budu si dál myslet, že někdo třeba ještě ten mozek používá. Pa.
S tím titulem to není tak jednoduché. Nejdřív se musí stát členkou ODS.
Ach jo. Tihle nás budou jednou živit.
Jibar, tazatelka zmizela z poradny, Vy jste ji normálně vylekal, nebo, že by šla do sebe? To bude ono, Vy jste ji špatně zařadil. PT /stařenka/
Pu, v dnešní době? Můžete si bohužel koupit téměř všechno. Maturitní vysvědčení, titul, řidičák,lásku i zdraví. Jediné co se asi koupit nedá je to co nosíme v sobě.. čest (tu v sobě, ne tu kterou ukazujeme), a hrdost. Někdy si ale říkám, že u mnoha lidí tohle nemá žádnou hodnotu. Bohužel.
Mařenko, to že se dá koupit téměř všechno, to Pu dobře ví, /mimochodem Pu je velmi vzdělaná mladá dáma/. Proto také žadalce radí, ať zaplatí královsky, ale musí se obrátit jinam. My jen můžeme doufat, že z tazatelky nebude lékařka, protože by jí pacienti umírali pod rukama. PT /stařenka/
Holky, za modlení dávám bodíky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.