Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přechod z VŠ na VOŠ

Od: vlastimil* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat na přechod z VŠ na VOŠ. Jde o to, že jsem nesplnil počet kreditů v letním semestru a tak mně bude studium ukončeno. Nejspíše do 14 dnů. Znamená to, že mi zaniká i potrvzení o studiu, když je v něm napsáno, že má platnost do 31.8? Je nutné se ihned po obdržení rozhodnutí o zrušení studia jít zaregistrovat na úřad práce? Jelikož někdy koncem srpna budu mít zápis na VOŠ.

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x
Ano, studium zanika ke dni, ktery uvede studijni oddeleni v doporucenem dopise o ukonceni studia. Pote, pokud nechces platit socialni, je dobre na ty dva mesice jit na UP. Nutne to neni, ale jinak si budes platit pojisteni sam.
Na dopis ze skoly pozor, skola ma na vyjadreni a oznameni ukonceni studia 30 dnu, datum ukonceni studia tak muze byt uvedeno i zpetne. Pokud mas studijni profil, sleduj i ten, skola tam ukonceni studia nekdy uvadi jiz v den ukonceni.
doplněno 22.06.17 13:16: Ano, pardon, zdravotni.
xy

zdravotní?

iz*

Zdravotní. 1.485 Kč měsíčně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]