Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc program na uceni slovicek

Od: java* odpovědí: 5 změna:

Dobry den, neznate program ktery bych mel spusteny na pocitaci a zobrazovaly by se mi slovicka na uceni? Slovicka mam svoje vlastni. Diky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus se podívat třeba na tyto:

zdarma.org/...

instaluj.cz/...

doplněno 01.04.10 10:30:

dwn.cz/...

deogratias.sdeluje.cz/...

helpforenglish.cz/...

59b1a9175120*
hodnocení

0x

Doporučuji český program TeachMe, slovíčka se zobrazují na ploše jako kartičky a slovíčka si přidáváte sám.

www.teachme.cz

doplněno 01.04.10 10:37:

Ještě doplním, že je zdarma.

hodnocení

0x

To, co teď napíšu, není přesně to, co hledáte, ale stejně:

nainstaloval jsem si addon Free dictionary t/... }pro Firefox, ale jsou i pro další prohlížeče, součástí je tzv. Spelling bee, kde je napsaná definice slova, na kliknutí ho program vysloví a máte ho napsat. Bohužel není to přímo na učení slovíček, protože vše je jen anglicky. ale aspoň něco - učí to rozumět, resp. dešifrovat mluvené slovo. A umožňuje to online přístup k The free dictionary s mnoha funkcemi. Za kouknutí nic nedáte.

houba*
hodnocení

0x

Zkuste www.keepinhead.com, je zdarma.

11aa*
hodnocení

0x

Zdravím, já jsem spokojen s programem Word manager od provozovatele již zmíněných stránek Heplforenglish: vitware.cz/...

Sice není zdarma, ale máte jistotu, že se bude vyvíjet dále.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]