Dobry den, jsem ve tretaku na stredni skole obor infirmacni sluzby-knihovnictvi. Nikdy jsem nepropadala, ucim se tak na trojky měla jsem jen ctyrku z nemciny. Bohuzel teď je konec roku a mě vychází pětka z informacni a vypocetni techniky- z pocitacu, tvorba dotazu v acessu a tak podobne. Nejde mi to, proste to neumim a ucitel to nevysvetluje. Navic tento predmet mame posledni rok a neni maturitni. Je mi to fakt lito, nevim co mam delat a opravky z toho neudelam, necekala jsem ze by me nechal opakovat. Mam prejit ja jinou skolu, nebo jit na ucnak? Ale jak , kdyz jsem nedelala ja jare prijimacky? nevim co delat, prosim poradte...
Zdravím. Přeci existují studenti, většinou vysokoškoláci, kteří si přivydělávají doučováním. Ve školách se ví, na koho se lze obrátit. Tak se domluv. Jdi o prázdninách na brigádu a z toho si zaplať doučování. A po prázdninách všem ukaž, že to dokážeš. My ti tady budeme držet palce. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.