Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Báseň pro kamarádku

Od: apprentice* odpovědí: 3 změna:

Ahoj všichni, kdo čtete tento příspěvek, který sem píšu za jedním jediným účelem- Nebyl by u prosím někdo, kdo by byl ochotný složit na moje přání básničku pro kámošku? Není k narozkám, ke svátku nebo něco podobného, ale je to jednoduše poděkování a připomenutí jí toho, co všechno udělala(sama pro sebe, chrakteristika, pomoc při projektu, zastávání se pravidel a těch slabších nebo horších(většinou je pak slízne při týmové práci, pokud ale vím, nikdy si nestěžovala). Prosím, kdybyste tu někdo takový byl, napište mi na e-mail, já bych vám s dovolením poslala přesnější chrakteristiku. Předem děkuji za odpověď.:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jednou jsem napsal kolegyni básničku k 50.narozeninám,podle charakteristiky od déle sloužících spolupracovníků.Měla 27 slok a četl jsem ji při oslavě.Měla úspěch.Jenže jsem se v té basničce trochu opřel do jejího nadřízeného což mě v horizontu pár týdnů stálo ztrátu zaměstnání:-D
Napsal bych Vám ji,ale jsem teď dost vytížený v práci,asi bych nemohl garantovat nějaký termín.
Mou nabídku máš v soukromé poště.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Poděkování básničkou od někoho cizího? Já myslím, že není nad vlastní slova.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]