Nejste přihlášen/a.
Mám problém jsem v prváku na SŠ a mám z praxích zameškané asi 27% což má být max 25% dnes jsem tam nebyl kvůli doktorovi tak se chci zeptat když mám od nich to razítko sice ne na omluvném listu (má ho učitelka), ale jen na papíru tak by mi to měli uznat a měl bych být klasifikován ne nebo to vyřešils učitelem na praxe, který by mě nechal projít on je v pohodě takžy bych to s ním vyřídil.
Navíc na těch praxích učitel chybí už měsíc a mi se učíme jen někdy.
Hodnocení má svá pravidla a učitel je musí dodržet. Klasifikační řád si nějděte na webu školy (učiliště), pokud by tam nebyl, bude k dispozici v sekretariátu nebo u vedení školy.
Nesplní-li žák minimální povinnou účast ve výuce, nemůže být klasifikován. Koncem prázdnin pak skládá dodatečnou zkoušku.
Nevím, jak to bude v případě praxe, ale snad by bylo možné se dohodnout o nějaké praxi během prázdnin.
Nerozumím, proč chodíte k lékaři v době praxe, když víte, že už máte zameškáno hodně hodin. (K lékaři bylo pravděpodobně možné se objednat na jiný den.)
Zameškal jsi hodinu - je jedno, jakým způsobem. Zameškaná jako zameškaná. Taky mi není jasné, když jsi o vysoké absenci z praxí věděl, proč jsi nešel k lékaři jindy. Nebo to má třeba jiný důvod? Čtvrtinu vyučování jsi zameškal proč, když tedy nyní jsi byl u doktora?
Teď záleží, zda s tebou budou učitelé se ochotni domluvit. Podle řádu školy jsi zameškal nad limit, tudíž ti nemusí uznávat vůbec nic a měl bys opakovat ročník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.