Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,omlouvám se,že Vás otravuju,ale chtěla jsem Vás zeptat jestli nevíte co je hlavní myšlenkou knihy u knížky Krysař od V.Dyka a co mám blbě v ději knihy.Nejsem si vědoma chyby tak možná jestli mi zde nechybí něco zásadního,ale já si myslím že mi nic důležitého nechybí ... tak nevím ... Předem děkuji.
Napadlo mě že tam jak je napsáno že : Nešťastný krysař kouzlem své píšťalky odvádí nevděčné občany na dno propasti tak jako když Krysař hraje na svou píštalu aby odvedl krysy do vody - aby se utopily tak i tak odvádí nevděčné občany na dno propasti,kudy má údajně vést cesta do zaslíbené země sedmihradské. Co myslíte mohlo by to tak být?
Hlavní myšlenkou není láska k Agnes, nýbrž ...Četla nebo viděla jsi Krysaře? Víš něco o legendě? Co ti říká Hammeln? (Dávej si větší pozor na češtinu → chyby máš v sešitě i zde v textu otázky.)
Knížku jsem četla na legendu si teď nevzpomínám no a Hammeln je město,které Krysař přišel zachránit od přemnožených krys ... Můžu se Vás tedy prosím zeptat co je hlavní myšlenkou knihy a co mám blbě v ději knihy
PS : Prosím můžete mi na to někdo odpovědět? Je to pro mě velmi důležitý a odpověď bohužel neznám ...
Slaiso, Krysaře jsi četla, odpověz sama. Neděláme za nikoho úkoly, jenom kontrolujeme... (alespoň já to tak mám).
Jo už jsem si na to opdověděla i když jednu věc fakt nechápu když se tato stránka jmenuje PORADTE.CZ tak proč všichni mátě takový velký problém někomu s něčím poradit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.