Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V.Dyk - Krysař - hlavní myšlenka a děj knihy

Od: slaisa® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,omlouvám se,že Vás otravuju,ale chtěla jsem Vás zeptat jestli nevíte co je hlavní myšlenkou knihy u knížky Krysař od V.Dyka a co mám blbě v ději knihy.Nejsem si vědoma chyby tak možná jestli mi zde nechybí něco zásadního,ale já si myslím že mi nic důležitého nechybí ... tak nevím ... Předem děkuji.

doplněno 01.06.17 14:04:

Napadlo mě že tam jak je napsáno že : Nešťastný krysař kouzlem své píšťalky odvádí nevděčné občany na dno propasti tak jako když Krysař hraje na svou píštalu aby odvedl krysy do vody - aby se utopily tak i tak odvádí nevděčné občany na dno propasti,kudy má údajně vést cesta do zaslíbené země sedmihradské. Co myslíte mohlo by to tak být?

V.Dyk - Krysař - hlavní myšlenka a děj knihy
V.Dyk - Krysař - hlavní myšlenka a děj knihy #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Hlavní myšlenkou není láska k Agnes, nýbrž ...Četla nebo viděla jsi Krysaře? Víš něco o legendě? Co ti říká Hammeln? (Dávej si větší pozor na češtinu → chyby máš v sešitě i zde v textu otázky.)

hodnocení

Knížku jsem četla na legendu si teď nevzpomínám no a Hammeln je město,které Krysař přišel zachránit od přemnožených krys ... Můžu se Vás tedy prosím zeptat co je hlavní myšlenkou knihy a co mám blbě v ději knihy

doplněno 01.06.17 19:48:

PS : Prosím můžete mi na to někdo odpovědět? Je to pro mě velmi důležitý a odpověď bohužel neznám ...

iz*

Slaiso, Krysaře jsi četla, odpověz sama. Neděláme za nikoho úkoly, jenom kontrolujeme... (alespoň já to tak mám).

hodnocení

Jo už jsem si na to opdověděla i když jednu věc fakt nechápu když se tato stránka jmenuje PORADTE.CZ tak proč všichni mátě takový velký problém někomu s něčím poradit?

iz*

Poradit nebo pomoci se školními úkoly je něco jiného, než za někoho školní úkoly udělat. (–:

ducati
hodnocení

0x

O legendě nikde na netu nepíší? Tak to si tu knihu budeš muset přečíst.

doplněno 02.06.17 21:51:

Ale jestli jsi tu knihu četla, tak si to vybavíš.

hodnocení

jo už se mi to vybavilo ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]