Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o "nakopnutí" v příkladu na Mongeovo promítání:
Zobrazte pravidelný šestiboký hranol, jehož spodní podstava má hranu na přímce PN a střed v bodě S. (viz obrázek 1)
Bohužel nevím, jak sestrojit stopy roviny. Zkoušel jsem nějaký postup, ale rovina nevychází. Jakmile budu mít rovinu, tak se zbytkem příkladu nemám problém. Díky moc.
Na přímce PN si zvolíš libovolně bod (např. M) a sestrojíš průměty přímky MS. Najdeš stopníky a můžeš narýsovat stopy roviny určené přímkou PN a bodem S.
vážení, v tomhle vás obdivuju, že vůbec víte co říkáte...já mám sice stavební průmyslovku a tento předmět jsem měl taky...ale do dnes vůbec netuším oč tam běží.. pro mě je to španělská vesnice..
A jak jsi tu školu udělal? Já mám deskriptivu jako okrajovější předmět na klasické průmyslovce, ale i tak se klepu, abych příští rok nevyletěl. Teď to vypadá na dvojku, ale příští rok ji máme ještě a bude to přirozeně těžší a těžší. Nemám moc představivost, ale myslím si, že v MP je ti stejně představivost k ničemu, je to samá čárečka. Představivost je dobrá tak akorát na řezy ve VRP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.