Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytvořte souvětí podle grafů

Od: peter* odpovědí: 1 změna:
Prosím pomůžete mi (utvorte souveti podle grafů) a)jestliže I.V,II.H b)I.H,ale II.H,protože III. V c)I.H,aby II.V d)I.H,které II.V,I.H e)když I.V,II.H f)I.H a II.H,který III.V g)I.H,kdo II.V h)I.H, ve kterém II.V, že III.V ch) I.H, jak II. V Pomozte mi prosím já to nechapu tak abych si to mohl podle toho nějak vysvětlit

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ahoj. Nasel jsem ne o podobneho, ne li stejneho. Predem připomínám ze odpoved neni z moji hlavy.
.
.
.
Zřejmě vám ve škole nepřesně vysvětlili nebo jste nepochopila. Je to opačný postup než při rozboru věty. Není to těžké, jen chce přemýšlet a vytvořit větu. Zkuste přemýšlet.
Uvedu příklad na věty, které mě napadly.
Zavolali ho ve chvíli, kdy usnul.
1. VH, kdy 2.VV Pk
-----
Přestože bylo ošklivo, odjeli autem do hor.
Přestože 1. VV - přípustková, 2. VH
----
1.VH, kdo 2.VV Po + i (kdo) 3.VV Po
Rád jezdí na hory, kdo lyžuje i sáňkuje.
.
.
.
Sam tomu moc nerozumim nejsem clovek učený
doplněno 24.05.17 21:28: Priklad a) I.H a II.H ale III.H b) I.H že II.V c) I.H která II.V d) Když I.V II.H e)I.H a proto II.H f) I.H kudy II.V protože III.V g) Buď I.H nebo II.H h) -li I.V II.H aby III.V.
.
.
.
.
a)Chtěl jsem jet do města a navštívit kino,ale neměl jsem dostatek financí. b)Myslím si,že máš pravdu ty. c)Pozdravil jsem paní,která právě přišla. d)Když zapomeneme d.ú.,musíme se omluvit. e)Pohádali se a proto spolu nemluví. f)Kudy šel,tudy si zpíval,protože měl dobrou náladu. g)Buď pojedeme do na dovolenou na Slovensko nebo poletíme do Chorvatska. h)Budeš-li chtít,můžeš jet s námi,aby si to také viděl
.
.
.
.
Najdete si v tom system.
doplněno 24.05.17 21:31: Jinak to co sem napsal mam z jinych poradem a vzdy se predstavujes stejně takze domaci úkoly za tebe dělají cizi lidi a porad ses to nenaučil. Odkazy dat nemuzu blokuje me to poraďte.cz , ale kdo si zkopírujte zadani do googlu výslovně mu je to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]